Rosszul tettem? Most mi a megoldás?
hát én ebből azt veszem le hogy te soha nem voltál vezetője ennek a kutyának! Ez nem normális viselkedés és nem adja át neked a vezetői helyzetet! Ez nem bizalomvesztés,hanem falkasorrendi hiba egy kutya soha nem haraphatja meg az embert!!
olvass utána alaposan a falkavezérségi tennivalóknak és tartsd is be,mert úgynézem a fejedre nőtt ez a cukiság..
Egy leszorítástól , nem válik ellenségessé a kutya
Valami többről van szó , amit csak te tudsz és a kutyád !!
te felé akartál kerekedni és ezt ő nem hagyja ezért agresszív veled,mert fél a kutyád hogy el akarod venni tőle a falkavezérségi pozicióját!
Ezért mondtam hogy gyökeresen változtass az életeteken és olvass utána a falkavezérségi betartandóknak! Ő hiába pici és cuki de kutya és a fejedre nőtt!
Ha azóta harap és kerül téged, akkor igen, rosszul tetted. A megoldás szerintem egy jó kutyaiskola vagy szakember lesz, aki segít elmagyarázni, mit csinálj a kutyával.
Azért nem kezdek el most konkrétumokat sorolni, mert egyrészt nem ismerem a viszonyotokat, simán mondhatnék hülyeséget ennyi alapján. Másrészt meg ha ugatásért leszorítod, és aztán ezt csinálja a kutya, akkor ne kezdd el egyedül kezelgetni, mert ugyanennyire nem fog menni; mutassa meg szakember, mit, mikor és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy elérd a kívánt eredményt. Nem csak a bizalmát kell visszaszerezned, de attól ítélve, hogy harap, súlyos problémák vannak a kapcsolatotokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!