Mi a megoldás a a pisiszagra?
Figyelt kérdés
A kutyám néha-néha bepisil. A csempét teljesen kimarta és sokszor nagyon büdös szag van. Domestozolom,de az csak 1-2 óráig bírja és utána megint büdös. Mit ajánlanátok erre?2012. ápr. 23. 22:55
3/11 anonim válasza:
Ecetesvízzel próbáltad már? Az jó lesz, próbáld ki. A csempe között, a fugát pedig először szódabikarbónával súrold át, utána ecetesronggyal töröld át azt is.
5/11 anonim válasza:
Hát hallod ha olyan átható húgyszag van egy csempés (!) helyiségben, akkor az a kutya nem csak úgy "néha-néha bepisil", hanem jóideje rendszeresen, nap mint nap odavizel.
Mennyi idős kutya? Neveld inkább szobatisztaságra, mindenféle ürítési szükségletét csak séta alkalmával intézheti el.
Jobb lenne neki is, neked is.
6/11 anonim válasza:
Vidd le pisilni időben.Vagy ne tarts kutyát lakásban.
7/11 anonim válasza:
Kutyapelenka. Ha egészséges a kutya, akkor rövid időn belül szobatisztának kell lennie (kivéve, ha kölyökkutya). Ehhez viszont az ő igényének megfelelő gyakorisággal sétálnia kell. Ez kistestű kutyáknál jelentheti azt, hogy 6 óránként és persze mindig ugyanakkor, különben honnét tudná, hogy mi a dolga és mikor.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ecetsavas választ. A többieknek pedig mondom,hogy naponta 3-4szer lenn van a kutya
2012. ápr. 24. 19:36
9/11 VBeata81 válasza:
Ha felnőtt kutyáról beszélsz, és úgy gondolod, nincs viselkedésbeli problémája, szerintem vidd el állatorvoshoz egy alapos kivizsgálásra! Mert a rendszeres bepisilés (vizelettartás/ürítés zavara)súlyos vese- vagy húgyúti betegség tünete lehet.
10/11 A kérdező kommentje:
A kutyám négy éves, el is vittem orvoshoz,meg vizsgálatokra is, és mindent rendben találtak. A kutyám naponta 3-4szer lenn van 1 nap, és hosszabb időkre is, szóval ilyet nekem senki ne írjon,h nem jó állattartó vagyok. És itt nem azt kérdeztem, hogy jó állattartó vagyok-e vagy nem,hanem,h mit ajánlotok pisiszagra. Az utolsó válaszadót ,meg az ecetsavas hozzászólást azt nagyon köszönöm.
2012. ápr. 26. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!