Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen állatot lehet úgy...

Milyen állatot lehet úgy tartani hogy a szülők nem veszik észre? 14 éves vok

Figyelt kérdés
a szüleim nem engedne állatot és én nagyon szeretnék milyen állatot lehetne tartani mert nagyon szeretnék van küön szobám és van egy pincénk dee ott apukám mindig ott van mit tegyek?
2009. júl. 2. 09:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

ha egy dobozban tartod az ágy alatt vagy a pincében esetleg naponta más helyre dugdosod, akkor az szerinted neki jó mit szólnál hozzá ha neked is így kellene laknod biztos te is naon élveznéd gondolj bele milyen dolog ez az állatnak az nem zavar hogy ezzel a szüleidnek hazudnál esetleg hónapokon keresztül

vicces így írni, kár hogy tök hülyének érzem magam tőle:)

2009. júl. 2. 14:54
 22/25 A kérdező kommentje:
okés nem kioktatást kértem hanem normál válaszokat
2009. júl. 2. 15:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Normális válasz csak normális kérdésre érkezhet.
2009. júl. 2. 15:41
 24/25 anonim ***** válasza:
kiskoromban titokban szereztem be egy hörcsögöt. a szomszédom segített, az ablakon adta be nekem a terráriumot :)) ágy mögött tartottam amikor itthon voltak, majdnem fél évig titokban is tudtam tartani! egyszer aztán megszökött, és szoltam kedves családtagjaimnak, hogy kucuka valószínűleg most minden megrágcsál, és legyenek olyan kedvesek, segítsenek megfogni. kucuka előkerült, majd bánatomra az előbb már említett szomszédhoz került. előbb vagy utóbb úgyis kiderül, és vállalnod kell a következményeket.
2009. júl. 2. 16:14
 25/25 anonim ***** válasza:

én egy beteg lány cicát ápoltam kb. 2 hétig a szüleim tudta nélkül.

A szomszédban van egy sufni, és annak a hátulja kicsit bevolt dőlve, ott száraz helye volt és ritkán járt arra vki a családból.

Mikor találtam, megmutattam apukámnak h tartsuk meg, de látta h lány és nem akarta h kölykei legyenek, én meg nem tudtam mit csinálni, nem volt szivem ott hagyni egyedül...ezért dugtam el.

A cica amúgyis sánta volt, nem mászkált igy nem tűnt fel a szüleimnek, de aztán megmondtam a kisöcsémnek aki elmondta apukámnak és amúgyis állatbarát,meg szeretett volna cicát ezért belement h megtartjuk és 2 hónap múlva ivartalanitattuk.

Sajnos elötte is találtam egy cicát, egy autó motorterébe szorult be, sikerült kiszednünk,de nem engedtek haza vele, anyukám teljesen kiakadt és nem akart haza vinni...gondolhatod hogy sirtam....ott kellett hagynom a parkolóban,de talán vki magához vette mert másnap nem volt ott....

Ahhoz h állatot kaphass mindenképp beszélj a szüleiddel, van-e elég pénzük arra h finanszirozzák őt.

Abba is gondolj bele h mondjuk egy kutya 10-15 évig él, élete végéig tudod gondozni? ha tovább tanulsz, elmész dolgozni, kire marad az állat? tudod magaddal vinni? stb.

2009. júl. 2. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!