Milyen állatot lehet tartani egy kb 40literes akváriumban?
embert :)
a hörcsi mért nem jóó?
Nem,nem,én nem szeretnék makibékát tartani:).Nekem inkább a vándorló levélkék jönnek be:D.Őket hogy kell tartani?:)
És ha 2-t veszek akkor 2egyneműt vagy egy lányt és egy fiút?:D
A vándorló leveleket annyira nem nehéz tartani, rózsaféléket esznek, esetleg borostyánt, a hőmérséklet 20-25 °C legyen, este lehet kicsit kevesebb, ilyenkor szellőzzön jól az aksi, illetve, permetezni kell vízzel minden nap az aksit. Hímet nem hiszem, hogy találsz, mert a nőstények hím nélkül is képesek szaporodni úgy, hogy "klónozzák" saját magukat. Így tehát lehet, hogy "ugyanazt" a sáskát veszed meg, de mégis kettőt. =D Magyarul, általában csak nőstényeket árulnak.
De itt egy kis leírás: [link]
Sajnos elég kevés helyen árulnak, általában börzéken szoktam látni, meg alkalomadtán van egy-két hirdetés a neten. Pl. itt is egy, de ez kicsit régebbi és Debrecenben van a sáska - ha még van. Nem ismerem az eladót, csak hirtelen ez került a szemem elé. Szóval a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!