Fél éves yorki kiskutyánk állandóan vakarja a füle környékét, de nem bolhás és a fülében sem láttunk semmit. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 16:24
1/13 anonim válasza:
ha elvinnéd orvoshoz, ő megmondaná.
Lehet fülgyulladás, lehet atka, lehet toklász.....
2/13 anonim válasza:
Nekem is van Yorkim és Ő is folyamatosan vakarja a bal oldali nyakát-fülét.
Mindig csak a bal oldalt.
Szerintem ez valami felvett rossz szokásuk , ha doki is látta a fülét és nincs vele gond , akkor csak egy levezető pót cselekedet náluk.
Ha nem vakarja túl , akkor szerintem nincs nagy gond:-)
3/13 anonim válasza:
A bűzmirigy húzódhat fülre, az én kutyámnak ettől lett fülgyulladása. Nyomasd ki állatorvossal, hátha ettől van.
4/13 anonim válasza:
Ja , az enyémet látta doki ,nincs semmi fenéje .
5/13 anonim válasza:
Fél éves Yorkinak 100% , hogy még nincs bűzmirigye !
6/13 anonim válasza:
allergiától, atkától ha begyulladt is vakarózhat...
Én nem nyomogatnám egy fél éves kutyának a bűzmirigyét!
Nézd meg mert ha poros koszos akkor is vakarózhatnak. Egy kutya nem vakarózik rossz szokás miatt!
7/13 anonim válasza:
Ezt ne vedd ilyen biztosra.... Öcsémék yorkiejának 9-10 hetesen nyomni kellett a bűzmirigyét, mert tele volt, úgyhogy akár neki is lehet vele gond, ha az övé is olyan érzékeny.
8/13 anonim válasza:
régen rossz ha egy 9-10 hetes kutyának nyomni kell. De nyomni kellett vagy valami barom elkezdte nyomogatni? NEM MINDEGY!
9/13 anonim válasza:
Nem lehet,hogy csirke allergiás?Elég sok kérdésnél felmerült és nagyon sokan azt válaszolták amióta kihagyják az étrendjéből a csirkét nem vakarózik. De ez csak egy tipp.
10/13 anonim válasza:
Nyomni KELLETT aranyom, egyéb problémával mentek orvoshoz vele, ott derült ki. Szóval hátrább az agyarakkal, jó? Nem kell mindenkit alapból hülyének nézni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!