Milyen táp felel meg egyaránt egy 1 éves és egy 10 éves kutyának? (többi lent)
az 1 éves (jövőhéten lesz 1 éves) ő Pro Plan-t kap, a 10 éves ebünk meg Acana bárányosat..két külön boltba vesszük nekik és kimérve,arra gondoltam,hogy nem lenne e egy olyan táp ami mind2 kutyának egyformán jó lenne így nem kéne rohangálni külön helyekre a tápért,így rendelnék belőle 10 kg-ot és az sokáig jó lenne, kistestű mind kettő..
természetesen olyan kéne amiből van kisebb kiszerelés ,hogy megnézzük hogy jó e mind a két kutyának és ha jó akkor rendelnénk..
doki javaslatára hipoallergén tápot ehet csak az idős kutyánk, a seniortól megy a hasa és a legtöbb csirkés ami szintén nem jó nekünk..
én még a Brit Care Salmon érzékeny gyomrú kutyáknak valót néztem az kortól függetlenül lehet adni
Szia, az Acana gabonamenteseket szokták ajánlani minden életkorba- a Pacificában nincsen csirke, vagy az Orijen 6Fish és Red is csirkementes-- biztos arra allergiás???
Mert nem mindegy, milyen csirke van a tápban sem-melléktermék, v hormonkezelt-esetleg farmon szabadon tartott- mint a fenti kanadai tápokban. Illetve ajánlom még az acana.hu v. orijen.hu fórumot, ahol felteheted ezt a kérdést, ők okosabbak ebben a témában nálam.
igazából azért szeretnék 1 fajta tápot venni a két kutyának, hogy olcsóbbra kijöjjek és elég legyen mondjuk egy 10 kg megvenni és akkor az elég egy pár hónapig..
de ha nincs úgy táp akkor inkább keresek mind2-nek vmi olcsóbbat de jót, persze külön -külön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!