Pofánharapott a kutyám. Mit csináljak?
Figyelj!!
Azonnal kezd el vele járni kutyakiképzésre, vagy legalábbis beszélj egy kiképzővel!!!
Valszeg félrenevelted a kutyust, és azért csinálta:(((
Nem szükséges elaltatni, de ha annyiban hagyod, akkor máskor nagyobbat fog odakapni, vagy esetleg rád is támadhat!!!
Sajnos minden nemű agresszió azt jelenti, hogy a kutyád a falkavezér ls nem Te!!!!
A tibeti (is) nagyon makacs, de ezzel együtt tudsz 6 évesen is változtatni.
_Nincs_ olyan, hogy akármilyen közel is hajolsz, megharapjon.Akár a szájából is ki kellene venned, azt is hagynia KELL.
Biztosan sok kérdés foglalkozik ezzel itt is, neten is, feltétlenül kezdd el a nevelését!
Sok sikert!
Ne mondj ilyet, remény mindig van. Segédkiképző vagyok egy kutyaiskolában, és tudom, mit beszélek, Rendbehoztam már 9 éves németjuhászt is. A kutya ha hallotta, hogy lekerült róla a póráz, se kép-se hang, rohant a nagyvilágba, autók között, utakon, amerre látott. 4 hónap mindennapos gyakorlás után a gazdájával úgy rendbehoztuk, hogy légszimatból egy behívásra szaladt és beült a gazdája elé.
Mindenképpen beszélj egy kutyakiképzővel. Az, hogy a kutya a gazdáját MEGHARAPJA, az nem helyes. Ez olyan, mintha te a főnöködnek jelentenéd ki, hogy megy a f*szom dolgozni, b*** meg! Bocsánat a pongyola fogalmazásért, de ez illett ide.
Elhiszem, hogy aranyos, meg kedves, de itt sajnos nem te vagy a falkavezér, és ezt a helyzetet orvosolni kell.
Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de szerintem megkaptad már a kielégítő válaszokat, én hasznos tanácsokat próbáltam adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!