Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pofánharapott a kutyám. Mit...

Pofánharapott a kutyám. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én hibámból arconharapott a kutyám. Vérzik kívül -belül mert kicsit felszakadt. Bent lila is. Most oltottuk be 2 hete. Gondolom tetanusz kell. Félek h elaltatják mert már odakapott másnak is, de az se az ő hibája volt. Félek elaltatják. Ugye nem?
2009. júl. 1. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem altatják el.Holnap menj el a rendelőbe tetanuszra.Engem a szomszéd kutyája harapott meg,nem altatták el,igaz nem is csináltam belőle problémát,rossz lapot húztam.
2009. júl. 1. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy elaltatnák. Viszont ne várj holnapig, menj el azonnal az ügyeletre. Ezzel ne viccelj.
2009. júl. 1. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj!!

Azonnal kezd el vele járni kutyakiképzésre, vagy legalábbis beszélj egy kiképzővel!!!

Valszeg félrenevelted a kutyust, és azért csinálta:(((

Nem szükséges elaltatni, de ha annyiban hagyod, akkor máskor nagyobbat fog odakapni, vagy esetleg rád is támadhat!!!

Sajnos minden nemű agresszió azt jelenti, hogy a kutyád a falkavezér ls nem Te!!!!

2009. júl. 1. 20:46
 4/13 anonim válasza:
96%
csatlakozom az elottem szolohoz a rossz neveles miatt o jateknak fogja fel... ez igy nem jo kikepzesre vinni!!!
2009. júl. 1. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
14%
szerencsétlen,minek neked kutya ha nem birod megnevelni??? nem a kutyát hanem az ilyen felelőtlen majmokat kellene altatgatni! büszke lehetsz magadra,megtanultad remélem h nevelni kell a kutyuskát nem pedig agyon babusgatni! ISTENEM látom az életről is annyi fogalmad van mint a kutya nevelésről még itt kérdezgetsz h mit csinálj! beszarok komolyan
2009. júl. 1. 21:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetném hogy milyen fajta?
2009. júl. 1. 21:30
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Sürgősen kiképzőtől kérj tanácsot, mint az előttem szólók is javasolták! A kutyád nincs tisztában a falkában a helyével, pontosabban abban a hiszemben él, hogy rangsorban előtted áll. Ez később durvábbra is fordulhat. A kutyák számára te nem ember vagy, haben falkatag. Meg vannak erre a megfelelő módszerek, hogyan értesse meg a gazdi, hogy a kutya a rangsor legalján áll. Ezt már egészen kis kölyökkortól kell, kellene tudatosítani az állatban. Ha ez a folyamat nem, vagy nem megfelelően és időben történt meg, akkor jönnek ilyen problémák.
2009. júl. 1. 21:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Most jöttem a kórházból. Tetanuszra számítottam, azt is kaptam, de körbevágták a sebeket, hogy ne fertőződjenek el, aztán összevarták... Igen, sajnos ez lehet a probléma, nagyon el van kényeztetve. Tibeti terrier, nagyon nagyon barátságos, egy gramm rosszindulat nincs benne, de sajnos kaja ügyben ilyen. 6 éves, ezen már nem tudok változtatni. Én voltam a hülye, mert kajánál szórakoztam vele. Ültem előtte és közel hajoltam hozzá.
2009. júl. 2. 00:14
 9/13 anonim ***** válasza:

A tibeti (is) nagyon makacs, de ezzel együtt tudsz 6 évesen is változtatni.

_Nincs_ olyan, hogy akármilyen közel is hajolsz, megharapjon.Akár a szájából is ki kellene venned, azt is hagynia KELL.

Biztosan sok kérdés foglalkozik ezzel itt is, neten is, feltétlenül kezdd el a nevelését!

Sok sikert!

2009. júl. 2. 07:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondj ilyet, remény mindig van. Segédkiképző vagyok egy kutyaiskolában, és tudom, mit beszélek, Rendbehoztam már 9 éves németjuhászt is. A kutya ha hallotta, hogy lekerült róla a póráz, se kép-se hang, rohant a nagyvilágba, autók között, utakon, amerre látott. 4 hónap mindennapos gyakorlás után a gazdájával úgy rendbehoztuk, hogy légszimatból egy behívásra szaladt és beült a gazdája elé.

Mindenképpen beszélj egy kutyakiképzővel. Az, hogy a kutya a gazdáját MEGHARAPJA, az nem helyes. Ez olyan, mintha te a főnöködnek jelentenéd ki, hogy megy a f*szom dolgozni, b*** meg! Bocsánat a pongyola fogalmazásért, de ez illett ide.

Elhiszem, hogy aranyos, meg kedves, de itt sajnos nem te vagy a falkavezér, és ezt a helyzetet orvosolni kell.

Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de szerintem megkaptad már a kielégítő válaszokat, én hasznos tanácsokat próbáltam adni.

2009. júl. 2. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!