Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya szolgál minket, és...

A kutya szolgál minket, és nem mi őt. Nincs baj itt egyes kutyásoknak a gondolkodásával, és a kutyáról kialakított képükkel?

Figyelt kérdés

Vannak kérdések: Mint pl: "mégvedene egy kutya ha betörnek hozzám? A rotweiler megvéd ha rám támadnak az utcán? Ha elviszem kiképezni a kutyám megvéds ha olyan helyzet alakul?..." stb.

És erre sokszor oda írja 1-2 ember, hoghy "Én nem tudom te mire gondolsz, de elég szomorú dolog, hogy te elvárnád hogy megvédjen a kutyád, akár az életével IS!" Én nem várom el, hogy megvédjen, sőt bármit is megtegyen, még Én védeném őt, ha bántanák..."

És hogy "te neked nem vcaló kutya ha elvárnád tőle, hogy a testi épségét kockáztassa csak miattad, hogy téged ne verjenek meg..." Szép kis gazda lehetsz nem mondom..."

Na most nem vágom...

A kutya eredetileg HA JÓL tudom arra lett kitenyésztve, vagy háziasítva vagy akármi, hogy az EMBERT "szolgálja"(tudom csúnya szó) és megkönnyítse az életét, mind a vadászat(zsákmányszerzés) és mind a testi épség védelmében(más vadállatok amik veszélyeztették az embert)...

TZehát a kutya vagy farkas nem azért lett az ember szolgálja őt hanem épp hogy fordítva...

Most nem azt mondom, hogy persze, ha megtámadnak engedjüók rá a kutyát, és fussunk el, és örüljünk, hogy Mi megúsztuk... Csak nem értem, hogy az a jó gazda, aki tényleg, inkább meghal egy akármi veszélyhelyzetben, de a kutya meg legalább megmenekül?

Tehát most akkor ki szolgál, és ki véd meg kit?

Nem fura ez egy kicsit?

2012. jún. 4. 13:20
1 2 3
 21/23 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem akartalak megbántani, és bocs, ha félreértettelek.
2012. jún. 6. 08:46
 22/23 anonim ***** válasza:
Semmi gond, előfordul.:)
2012. jún. 7. 16:48
 23/23 anonim ***** válasza:
MI???A kutya arra lett kitenyésztve,hogy az embert szolgálja??Egyrészt,nem kitenyésztve lett,hanem HÁZIASODOTT és ez egy kölcsönös kapcsolat volt,ők jeleztek és védtek minket,mi pedig adtunk ételt nekik!
2013. jan. 18. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!