Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az előbb jöttem haza a Kutyasé...

Az előbb jöttem haza a Kutyasétáltatásból. Én a Havanese kutyámat sétáltattam és mikor hazaértünk és kifésültem a szőrét egy Köröm darabot találtam. Most mit tegyek a Körme leszakadt?

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hamar rendbejön, ne izgulj! :)
2012. jún. 3. 20:15
 12/19 anonim ***** válasza:

szerintem ne aggódj, ha nem vérzik, nem lehet nagy baj :)

ha holnap is fáj neki, sántít, akkor viszont orvos.

2012. jún. 3. 20:16
 13/19 A kérdező kommentje:

Remélem nem fog,mert az rossz lenne neki is!!

Most is szegényem csak itt fekszik a lábam alatt!!!

És nyalogatja a lábát!!!

Nem lesz semmi baja???

2012. jún. 3. 20:17
 14/19 anonim ***** válasza:

először is nyugi! ne parázz, ne idegeskedj, nem kell.

ha nagyon csinálni akarsz valamit, akkor fertőtlenítsd neki (mondjuk betadinnal). attól baj nem lehet, viszont biztos, hogy nem fog elfertőződni.

2012. jún. 3. 20:20
 15/19 A kérdező kommentje:
Oké amiket mondtatok azokat megcsináltam kivétel a dokit nem fáj már neki annyira már játszik a Yorkimmal is
2012. jún. 3. 20:23
 16/19 A kérdező kommentje:
De ez egy olyan , hogy fog még neki kiesni valaha???
2012. jún. 3. 20:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Az enyémnek is lejött párszor a körme. Ő is sántikált egy kicsit, aztán pár óra múlva ugyanolyan vígan rohangált. Ha holnapra is még sántikálni fog, inkább vidd orvoshoz. :)
2012. jún. 3. 20:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem is kistestűm van, kb félévente mindig leesik a mellső mancsain az ötödik körme. Már beszéltem a dokival is erről, azt mondta kár lenne bármit csinálni vele. Mármint én rákérdeztem, hogy nem lenne e jobb végleg leműteni:S Azt mondta, hogy felesleges, ez elég gyakori kutyáknál, és szerencsére nem jár különösebb fájdalommal.

Azt hiszem azt is mondta, hogy ha úgy esik le a köröm, hogy nem vérzik, akkor már korábban eltörhetett, és emiatt elhalt.

Nyugi, rövid idő alatt (néhány hét) visszanő.

2012. jún. 3. 20:41
 19/19 A kérdező kommentje:

Oké Köszi

Már nagyon játékos

2012. jún. 3. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!