Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám (9-11 éves) palotapin...

A kutyám (9-11 éves) palotapincsi nőstény. Hírtelen el kezdett sántítani, gerincét felemelve járni, mindenre érzékeny, enni inni alíg akar.hunyorít is. (olvassátok el a lentit is) mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Sok oka lehet, egy ismerősöm pár napja nem figyelt oda, és rá lépett. Másnap lett ez a baja, de már énis léptem rá 1x véletlen, és utánna semmi baja nem volt...

2012. jún. 3. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Akármi lehet a baja... Majd az orvos megmondja. Mert ugye az első utatok oda fog vele vezetni, ugye?
2012. jún. 3. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:

és orvosnál gondolom nem voltatok mert akkor nem ide írnál?

Én azonnal mentem volna vele,de te tudod végülis hogy mennyi ideig akarod szenvedni hagyni még a fájdalomtól az öreg kiskutyádat!

2012. jún. 3. 13:38
 3/13 A kérdező kommentje:

igen, de falun nincsen állatorvos hétvégén...:S

és azért kérdeztem meg, mert hátha ajánlanak valamit hogy mit csináljak vele, mert rossz nézni ahogy szenved szegény :S

2012. jún. 3. 13:39
 4/13 anonim ***** válasza:

de a közeli városban van ügyeletes állatorvos ahová el tudnád vinni! De kifogások mindig kellenek, igen!

Sőt díj ellenében házhoz is jön,mégjobb nem?

2012. jún. 3. 13:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Hmm csak én vagyok olyan hülye úgy látom aki rögtön viszi a kutyát ha úgy érzi baja van. Tudom hogy drága az ügyelet, de hidd el az étvágytalanság mindig jelzi hogy baj van, ha emellé még a viselkedése is változik. Rossz elveszíteni egy kutyát, ne akard átélni. Legalább hívd fel az ügyeletet, az nem kerül sokba, és kérdezd meg szerintük mi lehet a kutyussal.
2012. jún. 3. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is vicces hogy nem tudod pontosan a kutyád korát..
2012. jún. 3. 13:49
 7/13 A kérdező kommentje:

többiek: felhívom az ügyeletet amint apám haza ér(hozzá teszem gyerekvagyok, szóval nem nagyon tudom felvinni őt, se semmi.. telefonon 0 ft)

utolsó: nem tudom a korát, mivel 1. nem születésétől kaptam... pontos évet sose adtak meg.

2012. jún. 3. 14:04
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

Mindenképpen valami gerinc probléma lehet. Nekem a palotapincsim ugyan így viselkedett. Nála porckopást állapítottak meg. Rossz tud lenni az, amikor az ember nem tudja rögtön elvinni állatorvoshoz a kutyáját, sokszor önhibán kívül. Én is így voltam vele, meg tudom érteni. Az, hogy nem akar enni, inni, egyértelműen bajokra utal. Itasd meg fecskendővel, az a legfontosabb étel nélkül simán el van egy kutya. Biztosíts neki egy védett zugot, gondolom nem is nagyon akar járkálni. Az lesz most a legjobb, ha pihen és nem zargatjátok, illetve nincs láb alatt. Ne aggódj, nem lesz semmi baja, állatorvos segít majd másnap. Ilyenkor nagyon nem is tudod hova vinni, sajnos. Merre felé laksz? Ha a közelben, akkor tudok adni állatoknak való fájdalom csillapítót. Ha úgy látod nagyon fáj neki, akkor egy negyed algopyrint nyugodtan adhatsz neki, én is adtam neki. De többet ma ne adj neki!! Hány kiló a kutyus?

Ha gondolod írj privit, leírom a tapasztalataim, vagy, hogy mikre figyelj/figyeljetek oda, amíg haza nem érnek otthon.

2012. jún. 3. 14:52
 9/13 A kérdező kommentje:

végre valaki azt írja amit kérdeztem :D

rendben, megfogadom a tanácsaid, köszönöm.

2012. jún. 3. 15:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Hogy van a kutyus?
2012. jún. 3. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!