Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondanatok nekem oleb fajtakat?

Mondanatok nekem oleb fajtakat?

Figyelt kérdés
Nagyon szuksegem lenne par oleb fajtara mert kapok kiskutyat.
2009. júl. 1. 10:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

a mopsz ideális testsúlya 6-7 kg körül mozog. marmagassága 30-39 cm kb.

a bichonokn ezzel ellentétben kisebbek: 20-30 cm, 2,5-4 kg. persze ez függ az adott fajtától.

tehát az előttem válaszolónak: a bichonok sokkal kisebbek, mint a mopsz. egyet értek azzal, hogy a jólápolt westie nem büdös, a yorkshire terrier csak egy méretben létezik, a többi "hamisitás".-minél inkább eltér a standarban leirt magasságtól, annál biztosabb, hogy valami betegséget örökölt. a yorkie vételénél vigyázni kell.

2009. júl. 28. 10:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Angol bulldog. Pici, és annyira ronda, hogy csak imádni lehet:D
2009. júl. 29. 00:52
 13/21 anonim ***** válasza:
hmm.. a westie igen is büdi és még a szőre is hullik..és ráadásul igen csúnya kutya...legalább olyan csúnya mint te...haha
2009. aug. 8. 20:48
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
De jó, te már láttál engem? Fura:D Érdekes az én westiem nem büdi, a szőre sem hullik. Talán mert ápolom?
2009. aug. 8. 20:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Haj,haj..anyum állatkozmetikus,apus állatorvos..ki tudja jobban??és kinek van szebben és szakszerűbben ellátva a kutyája??hmm...mivel a westik vedlenek...el ne mond már,h nem hullik a szőre.kis butus...
2009. aug. 9. 20:20
 16/21 anonim ***** válasza:
ja és mellesleg..mindennek van norm mérete,de mivel egyik kutya kisebb másik nagyobbra születik ezért űgy párosítják őket,h kisebbek legyenek.és tök egészségesek...mellesleg minden túl szaporított kutya beteg.nem csak a yorkika te westikés is lehet...
2009. aug. 9. 20:22
 17/21 anonim ***** válasza:

A westie nem vedlik!!! Bemásolok egy pár mondatot az első 5 google találatból:

[link]

"Miután a westie nem vedlik, rendszeres ápolást igényel"

"Más kutyáktól eltérően a westie-k nem vedlenek sem tavasszal sem ősszel"

"A westi a legtöbb kutyával ellentétben nem szabályosan vált szőrt, nem bizonyos időközönként vedlik, hanem rendszeres trimmelés-sel szabadíthatjuk meg az ..."

"A westie nem tud vedleni, szőrének érése folyamatos, az érett szőrt ki kell húzni, ez a trimmelés."

"A westie nem tud vedleni, s csak akkor nem fog hullani a szőre, ha trimmelve van, így lesz rendkívül praktikus."

De te biztos nagyon tudod, hisz még westied sincs. Azt meg hogy anyuka kutyakozmetikus, apuka állatorvos bárki le tudja ide írni, hiszen bizonytani úgysem tudod. Én meg Bill Gates vagyok, csak megtanultam magyarul.

2009. aug. 9. 21:01
 18/21 anonim ***** válasza:
te csak egy okoskodó h..e vagy..ennyi..további választ nem várok..és üdvözlöm a rettentő büdös westidet
2009. aug. 10. 19:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Látom erre már semmit nem tudtál mondani:D Nálam a pont. Csá:D
2009. aug. 10. 19:27
 20/21 anonim ***** válasza:

kellemesen vitatkoztok?

a kérdés nem errol szólt.

2009. aug. 11. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!