Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondanatok nekem oleb fajtakat?

Mondanatok nekem oleb fajtakat?

Figyelt kérdés
Nagyon szuksegem lenne par oleb fajtara mert kapok kiskutyat.
2009. júl. 1. 10:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Yorki

Westie

Chivava

Bichon

Írjak még?

2009. júl. 1. 10:31
 2/21 anonim ***** válasza:
én a Papillon-t imádom nagyon
2009. júl. 1. 10:36
 3/21 anonim ***** válasza:
Barátnömnek Máltai selyemkutyája volt, édi bédi.
2009. júl. 1. 10:58
 4/21 anonim válasza:
Pincser
2009. júl. 1. 20:39
 5/21 anonim ***** válasza:

Kicsi kutyákra gondolsz?

Akkor pl. törpe-, toy- uszkár (nekem közép lesz, de nem avgyok egy öleb fan: D )

csivava

yorki

De szerintem menny be egy könyvesboltba és nézz meg egy kutya határozós könyvet

2009. júl. 27. 18:14
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

öleb kutyák, azaz "társasáki kutyák":

bichonok( bichon frisé, b. havanais, bolognese, máltai selyemkutya), coton de tuléar, kis oroszlánkutya, uszkárok, belga griffon, brüsszeli griffon, kinai meztelenkutya, lhasa apso, shih-tzu, tibeti spániel, tibeti terrier, csivava, cavalier king charles spániel, king charles spániel, japán csin, pekingi palotakutya, papillon, phaléne, komfohrlandi, boston terrier, francia buldog, mopsz.

kistestű kutya még: yorkshire terrier, ausztrál silky terrier, majompincs, törpe pinscher, pomerániai törpespicc stb. és még pár terrier.

a terrierek nem annyira ölebek, sok mozgást igényelnek. ird me a googleba a neked szimpatikus fajta nevét, ott megnézheted őket, és olvashatsz róluk. gondold meg melyik fajtát választod. ha hosszú szőrü lesz, gondolnod kell a szőr ápolására.

pár személyes tapasztalat:

yorkshire terrier-sok gondozást igényel a szőre, kicsit önfejű.

csivava- sok kedvességet igényel, kicsit kényes

törpe pinscher- sok mozgás, játék, séta. ugatós

papillon-igényli az állandó társaságot (akár más kutyáét, állatét, emberét),tanulékony.

kinai meztelenkutya- tűző naptól védeni kell, bolhákra nem érzékeny.

2009. júl. 27. 21:51
 7/21 anonim ***** válasza:
aztán ird meg melyik mellett döntöttél.
2009. júl. 27. 21:53
 8/21 anonim ***** válasza:
31%

Ha kifejezetten ölebet akarsz ami picike és lakásba tartható akkor ellent mondanék az előttem szólokhoz,aki minden féle nagyobb testű kutyákat is felsoroltak!

A yorkshire terrier ami nagyon pici..nekem kettő is van..van belőle extra mini,mini,midi és normál is!

Akkor van a chivava az is nagyon picike tartása könnyű,ha rövid szőrűt választasz belőle!!

A bischonok már a nagyobb fajtákhoz tartoznak,de ők is társasági kutyák!

Ha vicceset akarsz akkor ott a mopsz..imádja az emberek közelségét,nagyon ragaszkodó ki nyálas dög:D

a többi már nagy..

a westinek hullik a szőre büdös és stb

2009. júl. 27. 23:44
 9/21 anonim ***** válasza:
65%

"a westinek hullik a szőre büdös és stb"

Jézus, te honnan vettél ilyet? A westie nem büdös, max ha el van hanyagolva. Lehet neked volt westied és büdös volt, mert nem ápoltad, de amúgy nem büdösek, max te, lehet a saját szagodat érezted:D

2009. júl. 28. 08:48
 10/21 anonim ***** válasza:
67%

"van belőle extra mini,mini,midi és normál is!"

Mellesleg ha már ilyen szakértő vagy, akkor hadd világosítsalak fel, hogy nincs se extra mini, se mini, midi meg végképp, 2-3.1 kg a standard szerint a yorkie, ha kisebb, nagyobb, ott már baki van, vagy keverék. De te aztán olyan baromi okos vagy. Gondolom a te kutyáidat a szaporító méretezés szerint adta el...

2009. júl. 28. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!