Nyakánál a nyirokmirigy óriási!?
Figyelt kérdés
reggel vettem észre hogy az állkapocscsont között nagyon megduzzadt a mirigy azóta hivom az állatorvost, de ki van kapcsolva:( 5-7 ig rendel, jó van a drágám a nagy dudort leszámítva. Ha délután látja az orvos nem lesz addig semmi baj ugye? Hivogatom folyton, de nem tudom mikor kapcsolja vissza:( Mitől lehet neki? Ma 7 hónapos2012. jún. 1. 13:06
11/11 anonim válasza:
Volt ilyen az én kutyámnak . Kétszer. Daganat, nyálcsatorna dugulás és még egy csomó tipp volt rá. UH volt,és mintavétel. Kapott gyulladáscsökkentő szurit, gyógyszert. Mire megjött a labor, hogy sima gyulladás, már le is apadt teljesen. Másodszorra már sokkal lassabban gyógyult meg. És a tuti okot a mai napig sem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!