A kutya TÉNYLEG családtag, sok helyre jön velünk. Ez jó neki?
Végre egy hasonszőrű ember :) Én is viszem magammal mindenhova általában BKV-val, de sokszor kocsival, bringával, gyalog, stb...kertes ház ellenére napi két séta van, de nagyon sokszor az egyik séta helyett ilyen együttes ügyintézés, vásárlás van...a kutyát tényleg fárasztja!
Arra kell vigyázni, hogy mindezek mellett önállóan, egyedül is tudjon létezni! De amint olvasom, délelőttönként egyedül van, ez így szuper!
Én akkor szoktam kicsit "hanyagolni" a kutyát, ha sorozatosan mindig vittem magammal mindenhova, plusz a séták, gyakorlások, ergó amikor túl sok volt az input...ilyenkor 1-2 napig csak eü-i sétára szoktam kivinni a kertből, és direkt itthon hagyom akkor is, mikor jöhetne velem. Ezáltal pihen az agya, kicsit feltöltődik, másrészt a falkavezéri szerepemnek is eleget teszek :D
Nagyon örülök, hogy ilyen lelkiismeretes, tudatos gazdák vagytok!
Egy apró, de fontos dolog: most még nagyon kicsi a kutyus...ha nem vagytok otthon, a kertben oda tud menni az utcafronton lévő kerítéshez? Jó lenne elbarikádozni onnan, nehogy ellopják, megmérgezzék, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!