Caos kérdése:
Amíg nem voltam itthon a 6 hónapos kutyám megevett egy hatalmas zacskó gumicukrot (300g). Lehet ennek valami következménye, vagy mit tehetek érte?
Figyelt kérdés
Gondolom leszedte a polcról a kibontott zacskót.. Ma este már 3x hányt de csak ilyen átlátszó nyálkás folyadékot. Nem gondoltam volna,hogy a gumicukrot is megenné... Félek,hogy komolyabb baja is lehet ekkora cukorbevitel után. Mit javasoltok?2012. máj. 31. 23:51
11/16 anonim válasza:
Én már semmin nem csodálkozom, az én kutyám anno köveket evett :D Szerencsére hamar sikerült leszoktatni róla.
13/16 anonim válasza:
nekem a pincsimixem 5 kiló kérdező felnőtt korára, és egy egész zacskó mogyorós rudat nyomott be míg nem voltam itthon (tudod amit fagyihoz is szoktak adni a rolókat). Én meg voltam ijedve nagyon,de az ügyeletes állatorvos kinevetett hogy lyen miatt aggódok :/ Pedig 250 gr-ról volt szó:)) Miénk még csak nem is fosott,meg se kottyant neki pedig abba aztán a mogyórótól a cukoron át a kakaóig minden volt! De hál isten nem lett baja,tied is túléli az biztos max fáj a pocija most:)
14/16 A kérdező kommentje:
Az nem semmi. Vannak itt más falánk ebek is :D Most már azért nyugodtabb vagyok,remélem ilyen szépen megússzuk mi is :)
2012. jún. 1. 13:32
15/16 anonim válasza:
Az én Havanesem csak a jutifalit tolta be amíg nem voltam otthon 450g...1 hétig hányt tőle:S A doki se csinált vele semmit-.-
16/16 anonim válasza:
Most őszintén, mit csinált volna vele a doki?
Gyomroncsapja, hogy gyorsabban jöjjön ki belőle az anyag? Aminek ki kell jönnie annak ki kell jönnie ennyi. Fosik, hányik egy darabig, aztán elmúlik. Legközelebb talán nem eszi meg ennyi. Nem egy nagy ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!