EZ giliszta? FONTOS
Figyelt kérdés
amikor a kutya gilisztás akkor a kakijában fehér hosszu valami van és az a giliszta?És azt az ember elbirja kapni a kutyustol?2012. máj. 31. 20:48
1/6 anonim válasza:
Igen gilisztás a kutyád.
Adni kellett volna neki féreghajtót.
Most adj neki,gyógyszertárba vagy állatorvosnál kérheted.
És igen elkaphatod,ha például szájon nyal a kutyád.
3/6 A kérdező kommentje:
És én hogyan fogom magamon észre venni hogy elkaptam? van tünete? mivel engem ma is nyalogatott:S Félek:S
2012. máj. 31. 21:01
5/6 anonim válasza:
Nézd a székletedet észre fogod venni a kis fehér férgeket ha elkaptad ... Vidd a kutyát dokihoz vagy ő majd ad féregirtót. Te pedig menj dokihoz vagy esetleg gyógyszertárban is kérhetsz de nem tudom recept nélkül kiadják e. Ha van más háziállat is nekik is adnod kéne féregirtót.
6/6 A kérdező kommentje:
Van 2kutyám van a másik 5hónapos,neki még nem láttam h lenne..de a kicsinek tegnap adtam be a gyógyszert a gilisztak ellen ,és ma lattam ,hogy azt kakil,eddig nem is láttam,hogy lett volna a kakijaba giliszta..
2012. máj. 31. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!