Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kan vagy nőstény golden...

Mónika07 kérdése:

Kan vagy nőstény golden retriver kiskutyát válasszak?

Figyelt kérdés

Nem sokára lesz egy goldenem, sokan a kan kutyát ajánlották ,mert hogy sokkal odaadóbb mint a lány,más szerint meg fordítva.

(20 éves lány vagyok és én is inkább lányt szeretnék.)

2012. máj. 31. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A golden nagyon baratsagos kutya,ha kicsi koraban cicakkal lesz,siman megszokja oket.Csak azert kell figyelni,nehogy pofozzak a cicak,vagy a kutya morogjon.

2-3 het es jo baratok lesznek,ha figyeled oket es nem engeded a kutyust hogy bantsa a cicakat.

2012. jún. 10. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Szuka! Nekem is az van, másfél éves<3 Imáádom

Melyik kennelből tervezted venni a kutyust?

2012. jún. 10. 18:03
 13/14 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!:)

a kennel nevét nem tudom :)egy hozzánk közel lévő településről hozzuk :)

2012. jún. 11. 11:58
 14/14 hazi78 ***** válasza:
Először is elmondanám a tudatlanabbak kedvéért hogy ha egy szukát ivartalanítanak nem lesz vemhes és nem fog tüzelni vagyis nincs probléma. A kan kutya is ha ivartalanítják kevesebbet vagy egyáltalán nem jelöli meg a területét. Ha a szuka felé hajlasz akkor azt vegyél de csakis tenyésztőtől és ivartalaníttasd. Ha kan veszel akkor is csak tenyésztőtől és ivartalaníttasd vagy lesznek mind két nemmel problémáid. Egyébként meg szerintem majdnem tök mindegy hogy szuka vagy kan kutyád lesz mind a kettő ugyanúgy szeretne feltéve ha megfelelően gondoskodol róla.
2012. jún. 11. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!