Honnan vehetek normális hátú német juhászokat?
Sziasztok!
Szeretnék egy németjuhászt venni,rajzost.
Törzskönyveset már nem is lehet normálisat kapni?
CSak szaporítótól?Nem baj ha hosszúszőrű.
lehet,munkavonalút vegyél.
egyébkéntz mára show vonalnak is"normális" a háta, csak afotókon belépnek (rogyasztanak) azért van lejebb
tudom hogy vannak munkavonalúak,de nekem rajzosak tetszenek,van rajzos munkás tenyészet is?
és show-németjucik alkalmasak házőrzésre,öv-re?
a show NJ is rendez NJ!!!
annyi a kulonbseg hogy kiallitasra viszik oket
a kepeken a gazdik csinaljak meg hogy a kutya ugy aljon(tenyeszto mutatta hogy hogyan csinaljak)
Na most a tévedések elkerülése végett. Minden évben ősszel Németországban megrendezik a Német juhász főtenyészszemlét./ ide a világ összes tájáról a kutyák krémjét viszik /
Ezek a kutyák azon kívül, hogy csodaszépek munkavizsgával is rendelkeznek. / nyílt osztály/.
Ugyanúgy évente van a munka kutya világbajnokság is ott már vegyesen is vannak. Vannak küllemben hibátlanok és vannak úgyszólván "mezei" Német jucik is.
A küllem nem befolyásolhatja a munkateljesítményt.
A mondás úgy szól " ép testben ép lélek" Wesen.
Ezért is a tenyésztőkön sok múlik, hogy mind e kettőt a kutya magában tudja hordozni.
Ehhez már több körítés nem kell.
értem.
Tehát show német juhászok is ugyanúgy alkalmasok örző-védőre és házőrzésre.
Köszi mindent.
Így igaz!
De mi Német juhászosok nem szeretjük a "Show vonal" szót.
Ez egy újabb divatosabb elnevezés.
Maradunk a "küllem vonal"nál.
értem,köszi.
Küllemvonalból melyik tenyészeteket ajánlanátok?
Amely mind küllemre mind házőrzésre megállná a célját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!