Honnan fogom tudni h fialni fog a kutyám?
Figyelt kérdés
Ilyen kis "apró" jelzésekre gondoltam? és hanyadik nap körül? most a kutyim 67 napos *.* és általában este vagy napközben szoktak fialni? :) Előre is köszi az infókat! :D
Ja és a ciciéből már jön tejcsi de ez már 1 hete is volt
2012. máj. 31. 13:41
1/5 anonim válasza:
A kutya átlagosan 63 napig (szórás 60-66 nap között) vemhes. A vemhességi ido 68-70 napig is meghosszabbodhat. Szerintem 1-2 nap és meg lesznek a picik. Nálunk a szuka kutya, aznap, mikor fialt, már egyáltalán nem evett és inkább behúzódott a házába, nemigen mászkált.
2/5 anonim válasza:
67 nap rengeteg.. Ezek szerint se vemhességre való orvosi felkészülés, se ultrahangok...
A hőméréskletét kellett volna mérned, ha leesik,akkor elleni fog. jel még,hogy nem eszik aznap.
de 67 naposnálultrahangot kéne csináltatni, lehet hogy meg kéne indítani, vagy császározni, mert elhal az összes kölyök
3/5 anonim válasza:
Én azt olvastam egy állatorvosi oldalon, hogy ha csak egy kölyke lesz, akkor hosszabbodhat meg 68-70 napra.
4/5 anonim válasza:
Nálam 4 kan született és a 68. napon ellett. De az időjárás miatt is eltolódhat. Készíts elő szépen mindent és kezd el neki mérni a hőjét. Ha 37 körül van akkor várható az ellés 24 órán belül. Szükség lesz infralámpára, sok sok rongyra és egy doki telefonszámára.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az első kivételével! Bocsánat elírtam! :) 57. napos! :) tegnap d.u. mértük a hőjét és akkor volt 37.8 aztán 1-2 órával később már 37.6 lehet h ma fog fialni? Este? kicsi a hasa... szal 1-2 kölyökre max. 3ra számítunk! :) de első fialás lesz! A dokink is tudja! készenlétbe is áll! :D
2012. máj. 31. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!