Melyik bichon lehet ez a leírtak alapján?
Láttam egy kutyát, ilyen barnás- krémes színű volt. Nem tudom eldönteni melyik bichon lehetett. Tuti h bichon volt, mert apukám ismeri a gazdájukat, de csak arra emlékezett, hogy bichon. Igen, még annyi, hogy göndör volt a szőre, és rövid, a füle pedig olyan egyenes volt (furcsállottam is..) Bolognese szerintem nem lehet, mert az ugyebár csak fehér, és ez a kutya fajtatiszta, törzskönyves, szóval. Havanese se lehetett, mert annak egyenes a szőre. Nem tudjátok akkor melyik fajta lehetett? Nagyon kiváncsi vagyok rá.
Tegnap voltam állatorvosnál a kutyámmal, és akkor is láttam de azok még ngyon pindurik voltak, ők is ilyen krémes barnás színűek, és picit göndöres-hullámos szőrűek.
Köszönöm!
1. vok nem lehet h szín hibás bolognese?
vagy még talán bichon frisé de annak is fehér a szőre
:) biztos aranyosak lehetnek.
Sajnos ma már egyre többen lenyíratják, mert hát ez a "divat"... Már régen rossz ha emiatt van valakinek kutyája. :(
Igen, tündériek:)
Bizony ez a divat, mert ha hosszú a kutya szőre akkor nem lehet öltöztetni, de azért a fején meghagyják sokszor a szőrt hogy gumit lehessen bele rakni. No comment.
Mostanában egyre többet hallom, hogy hát azért nyíratjuk meg a havaneseünket, mert rövid szőrrel cukibb. Cukibb??? Hát nem tudom, szerintem nem lesz ettől cukibb, sőt, mellesleg a kutya érdekeit is nézni kéne, na de mindegy. Ameddig az emberek kabátdísznek használják a kistetsű kutyákat, addig nem lehet ezen változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!