Létezik olyan kutya nyakörv, amibe a nevemet-tel. Számomat bele tudom írni?
Igen van, de a kutya nevét állítólag nem szabad beleírni, mert sokaknak megtetszik a másik ebe és elviszi, mert hát a nevén szólítja... Csak a számodat semmi mást.
(Csak azért, mert okos ember a másik kárán tanul, én megtanultam).
Nagyon szépen köszönöm nektek!!!! :)
Utolsó hozzászólónak, sajnos tegnap az én kiskutyám is eltűnt, de mivel egy járókelő látta hogy kik vitték el és merre, még időben visszaszereztük.De ha nem lett volna az a járókelő, vagy csak épp nem szólít meg...bottal üthetném a nyomát.
Nekem gravírozott bilétám van a kutyáimra, de a Te nyakörv ötleted is jó.
Szerintem ne belülre írd az információkat, hogy ha valaki fél esetleg a kutyától,a kkor is le tudja olvasni az adatokat.
Egy jó tanács: Szerepeljen rajta az is az adatok mellett, hogy: Jultalom a megtalálónak!, vagy Magas jutalom a megtalálónak!
Persze ezt csak akkor írd rá, ha tényleg jutalmat kap, aki visszajuttatja hozzád. :)
Illetve ha chippezett, akkor ráírhatod, hogy CHIP ID (ez jelzi, hogy chippes).
Így nagyobb esélyed van rá, hogy nem viszik haza, hanem felhívnak.
Az a baj, hogy még picike (8 hetes) itt van nem mesze az általános iskola és megtetszik a gyerekeknek, kicsalják, kiemelik a kapun. :(
és persze elmegy utánuk. Úgyhogy vmit ki kell találnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!