Milyen kutyát ajánlanátok nekem?
Mindenképpen menhelyről szeretnék elhozni egy kiskutyát (én szeretném nevelni az elejétől kezdve).
Van egy másik kutyám, aki már 15 éves. Bizony! :) Ő elég kistermetű, keverék, és utálja a szomszéd kutyákat, viszont toleráns azokkal az állatokkal, amiket előre bemutatok neki.
Nem szeretném, ha nagytesű lenne, mert félek, hogy azért annyira nem nagy a kert, hogy pl. egy Dán dog nyugodtan kifutkározhassa magát.
Sétálni rendszeresen vinném, attól függ, hogy mi a kutyus igénye.
Orvosi ellátást is rendszeresen kapna.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
[link] --> mi tiszta ugyanilyet fogadtunk örökbe nagyon rossz sorstól nagyon hálás kutyus imádnivaló:)
melyikbe szerettél belee?:D Nemleges válasz lehetetlen:))
Ők mind tökéletesek a leírtaidnak! És még csak 2 hónapos az összes,már holnap a tiéd lehetne az egyik szerencsés:)
Hát egyezik az ízlésünk én is a 2. kis feketébe szerettem bele nagyon:)
És miért nem pattansz be a kocsiba és fogadod örökbe?:P Najó nem húzlak..:)
A szüleim miatt nem tudom őket hazahozni. :( Említettem nekik, hogy szeretnék egy kutyust, de eleinte nagyon ellenezték a másik kutyus miatt. Azóta azonban enyhültek egy kicsit, azért is írtam ki ezt a kérdést. Tehát egy-két hetet még biztosan várnom kell.
Plusz még ott van a távolság is...Én Pest környéki vagyok, szóval elég sokat kéne autózni, mire meglenne az apróság. És persze olyan durva stressznek sem akarom kitenni őket, ami a kocsikázással jár.
De köszönöm a segítségedet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!