Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legnagyobb félelmet...

Melyik a legnagyobb félelmet keltő kutya?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.

2012. máj. 29. 21:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nekem a tacskó.

Rosszak a tapasztalataim. Eddig még csak 2vel volt közelebbi kapcsolatom, de mindkettő neveletlen ideggyenge agresszív dög volt.

Ráadásul az egyik alattomos is volt, semmiből nem lehetett rájönni, ha támadni akart.

Azóta a tacskóktól 3 lépés távolságot tartok.:)

2012. máj. 30. 04:26
 22/25 anonim ***** válasza:
Ideggyenge extra mini yorkie szaporítótól.
2012. máj. 30. 06:15
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát szerintem is egyedfüggő na én ezektől félek:

kaukázusi,közép ázsiai,dobermann,rottweiler,bullmasztiff

és 3 szomszédunkba pont 2 kaukázusi van a másikba egy roti a harmadikba meg bullmasztiff.

2012. máj. 30. 06:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Számomra a minimum nagy termetű masztiff vagy bull típusú kutyák.
2012. máj. 30. 08:03
 25/25 anonim ***** válasza:

Félni nem félek egy adott fajtájú kutyától sem, de van egy mumusom. A pekingi palotakutyák. A családban volt pár rokonnak és mind ideggyenge szocializálatlan kis görcs volt, akik egyik pillanatban bújtak, majd hogy nem doromboltak, aztán kimentem a szobából, mikor vissza értem meg alig bírtam lerugdalni a bokámról. Gazdik persze vihogtak, hogy jajj de kis harcias. Ezek haraptak meg több családtagot is úgy, hogy balesetire kellett vinni varrni (arc, kéz, láb, amit elértek).

Azóta persze találkoztam már olyan pekingikkel is akik jó fej, aranyos kutyák, de azért ha meglátok egyet még mindig eszembe jut az a méregzsák fajta és ha lehet nem kerülök a közelükbe.

Nagy kutyáktól nem félek, nekünk mindig is nagy kutyáink voltak, most is azt tartok. Egy két dilis meg minden fajtából van, csak a gazdán múlik, hogy neveli.

2012. máj. 30. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!