Milyen szabályok vannak faluba a kutya sétáltatásra?
Figyelt kérdés
Sok kérdést olvastam és egy nagy csomó dolgot írnak valaki ezt azt és már nem értem mik a szabályok....És lenne még egy kérdésem..az hogy a puli kutyámnak mikor adjak szárazat enni? mert ha adok azzal úgy jól lakik,hogy este 7 körül már nem eszi meg a vacsoráját...pedig jó kaját kap :)+ csak egy marékkal adtam neki tegnap is és ott áll a szalámija2012. máj. 29. 10:41
11/12 A kérdező kommentje:
itt kb 700 lakunk(falu) és nálunk óránként 1 autó és 5 biciklis megy el :D a pulimhoz nagy kert van de egész nap csak alszik...ma ha megtett 10 lépést magától az csoda volt :) amúgy semmi baja nincs csak még hogy keveset eszik de vidám és ha sétálunk az is tetszik neki....senki más nem viszi a kutyáját csak én :D a szántóföldön is elengedhetem de futni nem fog az biztos de ki fogom próbálni :D
2012. máj. 29. 20:47
12/12 Laura0616 válasza:
Mi most költöztünk falura városi lakásból, ergó a kutya benti kutyaként szocializálódott, így itt is bent van. Megszokta a reggeli és esti sétát, viszem is, azon kívül az udvarra is kimehet amikor szeretne. Viszont: sétánál Ő meg se szólal,de a többi kutya persze ugatja... Egyszer már ránk is szóltak emiatt. Gondolom a lakók nem igazán értik, hogy miért sétáltatom ha egyszer ott a kert... Mit tehetnék szerintetek? Senkivel nem szeretnénk rossz viszonyt emiatt, viszont a kutyának is kell a séta, meg nekem is... De néha már azt érzem, hogy összesúgnak mögöttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!