Ezt miért csinálja a kutyám?
Van,hogy egy szem száraz tápot vesz a szájába bemegy a szobába pontosabban szalad és kidobja a szájából a tápot,úgy hogy az elguruljon és nézi,hogy hova esik a táp, majd melléfekszik a hátára dől és morog úgy,hogy közben a hátán fekve forog a tápszem körül vagy 2x körbemássza a hátán fekve majd felpattan és megeszi és újat hoz és így csinálja amíg kedve van.
Ez mire jó?
Van iq teszt kutyáknak is.
Nem, csak viccelek, semmi baja csak játszana. Melléd viszi? Azt akarja te játsz vele.
Nem mellém teszi hanem a szoba közepére és ha valaki belép a szobába (kutya vagy ember) felkapja és vár egy kicsit aztán megeszi és hozza a következőt ,de az már nem érdekli,hogy ki van a szobában csak ha belép valaki akkor hagyja abba.
Játszani pedig nem szokott ha a másik kutya hívja játszani vele sem megy, egyedül azt szereti ha sétálni visszük,kocsival mehet vagy ha kergeti valaki, és ezen szenvedélyei kielégíthetetlenek ő el van otthon én nem tudok csak vele játszani egész nap, vannak más kötelességeim is.
A pszichológiáját sajna nem tudom, de én nagyon gyorsan letiltanám róla.
Ugyanúgy ahogy a gyereknek/embernek sem hagyjuk, hogy az étellel játszon a kutyának sem lehet. Az egy jutalom legyen, azért, mert aznap jól megállta a helyét a falkában.
Ha egésznap kint van a kaja előtte, akkor nem fogja megbecsülni és ilyen hülyeségeket talál ki magának.
Úgy szoktatnám le erről, hogy amint csinálja, elveszem tőle a kaját és másnap este kapja majd meg. Ha megint ezt csinálja, akkor kihagyok 1 napi étkezést. A végére lesz olyan éhes, hogy amit eléraksz azt meg is eszi.
Az étel arra van, hogy megegye, erre rá fog aztán jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!