Mit tegyek? Én Romániában lakom egy községben. De erre fele nincsenek kutyaiskolák meg ilyenek, mit tegyek hogy a kutyám okos, tiszta legyen? Szeretném ha segitenétek.
szia! nos mind a 2 "probléma könnyen megoldható". ahhoz, hogy okos legyen, internten kell csak szétnézni, pl a google.hu-n, ott keress rá ilyen kutya oktatási szabályokra, vagy tanítási módokra, és otthon te magad képezheted ki. mi is ezt csináljuk, pedig nekünk lenne alkamunk kutyasuliba íratni(nem is kevés) de így legalább közelebb kerülönk egymással a kutyáinkhoz, meg ez így egyszerűbb is:)(szerintem).
a második, a tisztaság. arra is a neten(szintén a google.hu-n) a kutya tisztántartására kerres rá, meg az ehhez kellő eszközökhöz, azokat egy állatos, vagy nagy boltban szerezd be, nézd meg, mit hogy kell csinálni, és ápold te magad a kutyát. szerintem ennyi, így biztosan sikerülni fog! :D
sok szerencsét!
Szilagymegyeben lakom:P
Sarmasagon(faluban)
nem sokara veszunk kutyat esakkor megmondom:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!