Hogyan adhatnék túl rajtuk?
Először is: köszönöm,hogy nem akarod bántani őket. Azt hiszem, mostanában ez nagy kincs. Az én véleményem az, hogy azért el lehet őket ajándékozni, rakj ki hirdetéseket az utcára, szólj minél több ismerősödnek,hogy nem tudnak-e valahol a közelben jó gazdi-jelölteket találni. Az iwiw, és expressz-t én is ajánlom,de vannak más honlapok is, írd be a google-ba, csomót kiad.
Mindenképpen vidd el őket állatorvoshoz,féregtelenítés,oltás stb, és akár ott is kirakhatsz hirdetést,oda nagyon sok kutyás jár :)
De ha már párnak találsz is helyet,és marad 4-5 kölyök(de remélem kevesebb), az már nem olyan vészes összeg,hogy ne tudnád leadni őket a menhelyre. Ott sokat törődnek velük,megfelelő tápot adnak,igyekeznek megfelelő gazdit találni. Szerintem nem egy nagy összeg,amit nem lehet kifizetni. Később még többe kerülne őket eltartani, nem? Mennyit kérnek?
Azért, ha megjegyezhetném, ezek után ugye ivartalanítod a szuka kutyát, vagy legalábbis óvintézkedéseket teszel,hogy ne forduljon elő többet?
Mindazonáltal, ha már végképp nem bírod,és azon gondolkozol,hogy kirakod őket,vagy kárt teszel bennük..gondolkozz el azon,hogy felelősséggel tartozunk azért,amit megszelídítettünk. Ezt már végig kell csinálni. Próbálj nekik szerető családot találni.
Jah,eszembe jutott, a netboard-ra sok kutyás jár :) Berakhatod az összes topikba is akár a hirdetésüket,hátha valakinek megtetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!