Átlag fizetésből az emberek, hogy tudnak havi 13. 000 Forintot kutyakajára költenni?
Figyelt kérdés
Nem provokálás miatt kérdezem!2012. máj. 28. 20:45
11/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki segítene,akkor megköszönném.
2012. máj. 28. 22:10
12/18 anonim válasza:
Én ezzel úgy vagyok, hogy amikor megkapom a fizetést, akkor megveszem a kutyakaját, félre teszem a rezsire a pénzt, ami marad, abból meg lehet kajálni. Ha kevés marad, akkor kevesebbet eszünk. Csak magunkon tudunk spórolni.
13/18 anonim válasza:
Brit, Happy Dog, Josera, ezeket szokták ajánlgatni, de ha rákeresel itt jobb fent, hogy "kutyatáp", biztos találsz egy csomó kérdést, ami erről szól :)
14/18 anonim válasza:
Én a joserát tudom ajánlani nekem bevált, mind a kölyök tápja, mind a felnőtt. Én ha nem tudok egyszerre kiadni zsákosra pénzt, akkor állatos boltba szoktam venni, olyan 600-900 között, attól függ melyiket veszem épp.
De ha zsákba veszed olcsóbb, és elég sokáig kitart.
Nekem 2 közepes testű kutyám van, ha 2 kg-ot veszek az olyan 1 hónapig kitart, de mellé főtt kaját is kapnak.
15/18 anonim válasza:
Előtte én is happy dog-gal etettem, de nem sokkal olcsóbb mint a josera, ez viszont jobb minőségileg.
16/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi kutyát etetnek. Értelemszerűen több kutya=több kaja=több pénz. Egyébként 1-2 kutya esetében a 13000 forintos táp kitart 2 hónapig is, ha nem tovább...
17/18 anonim válasza:
Én a Britet tudom ajánlani, a josera sem rossz, de egyre többen írták, hogy áttértek Britre és az jobban bevált nekik (én is azzal etetek). Ezen kívül még a farmina team breeder tápok is nagyon jók és elég kedvezően lehet hozzájutni: 11-12e/20kg.
18/18 anonim válasza:
Nem mindig jobbak a prémium kategóriás tápok, mint az olcsóbbak. Mellesleg a táp eleve nem túl egészséges. Én azt tanácsolom, hogy ha nincs pénzed drága eledelre, akkor vegyél olcsóbbat (abban kevesebb a vitamin és az állati eredetű összetevő) és mellé lehet venni dm-ben étrendkiegészőt, vagy multivitamint 5-600 ft-ért, meg adj neki főtt húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!