Csak betegségtől mehet a kutya hasa?
:S Hát igen. Nem tudom az enyém hogy kapta el, földről szedte-e össze vagy más kutyáktól. Minden esetre amíg meg nem gyógyult én nem vittem kutyasuliba.
Szerintem vidd először dokihoz, aztán kozmetikus.
Mennyire híg? Puffog is közben? Vagy csak trutyisabb?
Beszélgettem a párommal és kiderült, hogy valamelyik nap evett valami szeder féle fa terméséből, ami még zöld. Most eléggé gyanakszom rá, hogy ez lehet a ludas. Akkor is vigyem orvoshoz? Vagy egy ilyen gyomorrontás után mennyi idő, amíg helyre rázódik?
Egyszer hallottam, hogy "puffogott" közben (de szépen fejezted ki magad:)), de egyébként mindig kicsit messzebb volt és végzett mire odaértem. Egyébként te hogy tudod ilyenkor felszedni a végterméket? Én próbáltam kikaparni alóla a földet és azzal együtt felszedni, de kilyukadt a zacsi és kakis lett a kezem is.:S
Hát én azt vettem észre, ha csak gyomorrontás, akkor nem olyan brutálisan híg a széklete és nem puffog közben :)
3. kakilásnál már rendbe szokott jönni.
Hogy van most?
Tegnap megint adtam neki csontot és ma megint keményet kakilt!:) Ha valami komolyabb baja lett volna, a csont nem hiszem, hogy segített volna. De javíts ki ha tévedek!:)
Köszönöm szépen a segítséged!
Akkor nincs baj szerintem se :)
Ilyenkor szoktam neki adni egyébként bélflóra regenerálót pár napig (Gastroferm Pet-et), ha nincs otthon esetleg, adhatsz neki Activia-t vagy ilyesmit.
Jah, igen.. Hát ilyenkor nem egyszerű felszedni a kakit. Összekotrom amennyire lehetséges és igyekszem minél többet felszedni, akár 2-3 zacskóval is.
Szerencsére nálam még nem szakadt ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!