Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki Purina Dog Chow Junior...

Aki Purina Dog Chow Junior Lamb & Rice tápot etet a kutyájával nem írná le nekem mi a pontos összetétele a tápnak?

Figyelt kérdés
Legfőképp az érdekelne, hogy van-e benne akár hány %-ban is csirke vagy származéka!
2009. jún. 29. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Én etettem már ezzel a táppal, végülis semmi bajom nincs vele, de az Acana amivel most etetek az jobb.

Szerintem ebbe nincs csirke amúgy. Megvan a zacskója a réginek arról lemásolom neked.

ÖSSZETEVŐK: gabonafélék (min. 4% teljes kiörlésű gabona, min. 4% rizs), hús és állati származékok (min. 14% hús, min. 4% bárány), növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok (min. 0,5% cukorrépa-apríték), zöldségek (min. 0,5% cikória), ásványi anyagok.

2009. jún. 30. 12:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon-nagyon aranyos vagy!

Köszönöm, hogy leírtad!

Szerintem a 14-4%, vagyis a maradék 10% lehet csirkés, ami nem szabadna, hogy legyen benne. Hipoallergénnek semmiképp nem nevezhető! Pedig az én ebem allergiás, így más nem jöhet szóba.

Szerintem nem adom neki!

Amúgy mi is Acanával, a bárányos almással etetünk, ami nagyon jó volt idáig is, csak kaptam két kg-t ebből a tápból...

De majd elajándékozom!:)

Amúgy hallottam, hogy van DC Sensitive is, arról nem hallottál, az sem csirke hús mentes?

2009. jún. 30. 13:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Jah és ebben a bárányos Acanában pl. 40% a hús!!!

Ami nem mind1!

2009. jún. 30. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen.

Sajnos(?) nem tudom milyen a DC Sensitive.

Hát igen a 40% jóval több, meg az Acanába gabona sincs.

Én Acana Puppy & Juniorral etetek most (kiskutyám van :]), abban 60% hús van.

Végülis szerintem ha összekevered az Acanával akkor nagy baj nem lehet, de ha nem akarsz kockáztatni inkább add oda egy ismidnek.

Mégegyszer nincs mit, és ha még kérdeznél valamit akkor csak nyugodtan, még visszanézek ide. :)

2009. júl. 1. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!