Csak szerintem zakkant a nő?
Tegnap találkoztunk egy idős nővel, aki a gyerekével együtt összesen 4 testvért hoztak ki menhelyről, ami szerintem nagyon szép dolog. Kettő van a nőnél és 2 a lányánál. Mesélte, hogy amikor fiatal volt, akkor németjuhász kutyáival kiállításokra járt és sok díjat nyertek.
Aztán láttam, hogy az egyik kutya valamit evett és ezt jeleztem a nőnek és mondtam, hogy a környéken már több mérgezés történt. Erre elkezdte mondani, hogy ő nem fogja korlátozni a kutya ösztöneit, ha azt ő megtalálta és meg akarja enni, akkor egye. Aztán mikor látta, hogy én nem hagytam az én kutyámnak, hogy ő is egyen belőle, akkor folytatta, hogy ő nem korlátozza a kutyát, csak annyit vár el, hogy ne menjenek le a járdáról és ezen kívül azt csinálnak, amit akarnak, ő nem fogja terrorizálni őket.
Aztán beszélgettünk tovább és mondta, hogy volt valami nagy kutyája is és többen mondták, hogy vigye kiállításra, de ő nem fogja kitenni ilyen stessznek a kutyáját, mert a kutyának az a dolga, hogy kutya legyen. Ezt nem igazán értettem, mert előtte meg azt mondta, hogy másik kutyájával meg járt kiállításra.:/
Ezután a kullancsokról beszéltünk és azt mondta, hogy ő nem védekezik a kullancsok ellen, mert minek? Ha van benne kiszedi, ha meg beteg lesz tőle, akkor sincs semmi mivel gyógyítható. Szerintem ez is elég érdekes hozzáállás!
Sajnos a lánya sem különb. Majdnem leharapta a fejem, mikor mondtam, hogy ivartalanítva lesz a kutyám és érdeklődtem, hogy ők terveznek-e ilyet.:) Szerinte az természet ellen való és állatkínzó, aki ilyet csinál.:S
A néni 70-75 körül lehet, de valóban egész fitt volt. Viszont az egyik kutya átszaladva a parkon egészen az út széléig szaladt ő meg csak tapsikolt neki én meg majdnem szívrohamot kaptam, hogy kiszalad az útra. Csak a szerencsén múlt, hogy nem arra indult végül.:(
Az meg szerintem megint más, ha otthon eszik meg a földről valamit a kutya, bár ott is megmérgezhetik, ha kertben van, de ha még figyelmeztetem is, hogy mérgeztek már meg kutyákat a környéken, akkor nem biztos, hogy ez a jó reakció.
Én inkább nem kísérletezgetek. Igaz nyakörvet sose használtam, de spotont igen. A frontline is egy kalap sz*r volt. Egy hét leforgása alatt volt benne 3 kullancs.
Mi is járunk folyópartra ahol állítólag hemzseg a kullancs. Járunk parkba (múltkor ott szedte össze élete első kullancsát ha a többit nem számítjuk), városba, erdős részen sem ritkán járunk.
A frontlineról már kipróbálás nélkül is lehet tudni, hogy egy kalap sz*r, mivel a kullancsok már rég immunisak rá.
Na mindegy, a te dolgod, nem fogok beleszólni!:)
Hát sajnos nagyon sok hülye él a Földön!
És csodálkozik az ilyen majd, ha a kutya rátámad...
Ilyen sajnos még több van, kisgyerekesben. Hogy Ő nem fogja korlátozni a gyerekét, csináljon amit akar, hagy bontakozzon ki. Igen és az ilyen gyerekekből lesz majd felnőtt korában a legtöbb idióta, meg majd anyuci csodálkozik, ha a fiacskája leszúrja egy késsel, mert ellent mert neki mondani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!