Mi baja lehet a németjuhászunknak?
Valamelyik nap írtam ki egy kérdést a kutyánkról.
Akkor még ,,csak" a szemeit rángatta, mára már furán tartja a fejét. Kb 45 fokos szögben oldalra fordítva, a szemei meg ki vannak meresztve. Alig bír állni a lábain, úgy viselkedik, mintha valami lenne a hátára téve, és nem tudná tartani. Mintha valami össze akarná nyomni. Sajnálom a kutyusunk, nem akarom, hogy elmennyek...
Mi lehet a baja? Holnap reggel jön az állatorvos, és lehet, hogy elaltatja... :'(
Németjuhász, 12 éves, nőstény.
Akkor szépen felpakoljátok a kutyát ls beviszitek egy jólfelszerelt kisállat klinikára. Ahol kivizsgálják,diagnózist állítanak és kezelik.
Nem ez az egyetlen orvos az országban
Sajnálom a kutyust és téged is!!
Szerintem is a korral jár mert a német juhászok 10-12 évig élnek. Remélem meggyógyul és jól lesz. Kitartást nektek és a kutyának.
Rendes vagy :)
3kor értem haza, szüleim avval a hírrel fogadtak, hogy délután jön az állatorvos...és elaltatja. :( (eddig még nem volt itt)
Nagyon sajnálom de lehet hogy neki itt a vég. ha öreg és lehet valami agyi baja lett hirtelen elpattant egy ér stb..
de mindenképp állatorvos.
és sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!