Társ. De milyen fajtát?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok a kutyusra lenne napi 3 órám kb és emellett hétvégente kutya suli meg persze napi 3szor séta:)
Nagytestű kutyát szeretnék aki tekintélyt parancsoló de mégis szép :) Annyi kutya fajta van ami tetszene nekem és nem tudok választani..Esetleg tapasztalatok ? Nektek milyen fajtájú kutyátok van ami szerintetek nekem is megfelelne? Szeretek mozogni de egy Border Collie-t biztos nem bírnék minden nap lefárasztani :D Kinti benti kutya lenne , a szobámban aludna. Szeretném ha én lennék neki az igazi gazdi:))

Ők gyönyörűek én is gondoltam rájuk csak nekem talán ők már túl nagyok:)
Köszönöm a választ!

De aranyos lehet !:O
Felénk is van egy és tényleg egy mackó , biztos sok örömötök van benne:))
Köszönöm a választ!

Igen, így van :)
Nagyon sokszor megnevettet, imádom :)

Én ajánlanám a Csau-Csau-t! Szép színekben kapható,a lila nyelve miatt és a mackós teste miatt tekintélyt parancsoló! Nincs olyan nagy mozgásigénye és prímán elvan lakásban is. Na és persze nem ugat feleslegesen! Ha a nagy szőr számodra akadály akkor kapható rövid szőrűben is.
Vagy esetleg Skót Juhász..

Köszönöm szépen a válaszokat!
Mandula gyönyörű:O:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!