Szerintetek gáz ha a pulimnak levágatom minden évbe a bundáját?
úgy értem hogy mondjuk március-május körül és akkor télre pont megnő hogy ne fagyjon meg de amúgy se olyan rövidre vágnám hanem mondjuk 3 cm. körül és akkor szépen megnő nem?
mert hogy számomra nagyon macerás a bundájával törődnöm és gondoltam így nem kell vele annyit babrálni. nem kell le szólni.. tudom hogy a puli azért puli hogy szép bundája és hosszú szőre legyen de ha nekem nem jön be..
Én ebben a hónapban nyírtam meg a Pulim. Ma lett 1 éves a kis drága, szóval ez még csak az első nyírása volt de továbbra is minden évben meg lesz nyírva. Rengeteget járunk az erdőre ő meg mindig beleszaladgált a gazba és már meguntam mindig szedegetni a kutya szőréből a bele tapadt dolgokat. Így sokkal praktikusabb, könnyebben kezelhető, könnyen tisztán tartható és nyáron ő is jobban érzi majd magát a nagy melegben. Azóta jobban is bírja a kirándulásokat nem melegszik ki olyan hamar.
Az hülyeség, hogy megvakul. Csak azt szokták mondani, ha a kutyának még soha nem volt lenyírva a szeme elől a szőr és már idősebb akkor, hadjunk neki ott egy kis szemellenzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!