Farkaskarom. Mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
A kutyusomnak még nem figyeltem de ma vettem észre hogy az egyik lábán van farkaskarom a másikon pedig nincsen. Ez nem is lenne baj csak sajnos úgy figyeltem fel rá hogy sántított egy kicsit a séta közben. Ha jól gondolom és láttam akkor belenőtt a karma a bőrébe.
Nagyon megijedtem!
Mit lehet vele csinálni?
2012. máj. 26. 19:19
2/7 anonim válasza:
Szerintem azt nem vágogatják, hanem leműtik az egész farkaskarmot. Sokszor megnehezít dolgokat, sérülésveszélyes
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!
akkor ez csak egy kisebb dolog vagy egy nagyobb műtét???:O
nagyon féltem szegényt!!
és ez mennyibe kerülhet?
2012. máj. 26. 21:00
4/7 anonim válasza:
Kis műtét szerintem. Az árakat mindig állatorvosa válogatja, de biztos nem egy egetrengető összeg, végülis nem kell felnyitni hozzá a kutyát.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ!!!
De mégis kb. mennyibe kerül?
Akinek ilyen volt a kutyájával hogy viselte?
( az árat azért szeretném tudni hogy mennyit kell erre félretenni)
2012. máj. 26. 22:15
6/7 anonim válasza:
Beírtam google-be, 6 és 18 000 közötti összegeket találtam. Szóval kérdezd meg, hogy nálatok éppen mennyi :) De én olyan 6-10 000 közöttit tartanék reálisnak nagyjából, pláne ha csak egy oldalon kell megcsinálni.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ!!!
2012. máj. 27. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!