Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megvadult és kezelhetetlen a...

Megvadult és kezelhetetlen a kutyám, mit tehetnék? Van segítség vagy elbúcsúzhatok tőle?

Figyelt kérdés

Kaukázusi apa és egy keverék anya kölyke, Kiskutyaként is elég kajla volt, próbáltuk tanítani, több-kevesebb sikerrel.

Sosem bántottuk, tehát ebből kifolyólag oktalan a támadása. Napközben, a megfelelő módon, megkötve tartjuk, de délutántól reggelig szabadon van. Nagy kertes házunk van, tehát a mozgás tere is megvan. Most megkötni sem engedi magát, ránk támad, morog. Mit tehetnénk? altassuk el? idős ember és kisgyerek is van a családban igy nem tudunk mit kezdeni vele. Valami ötlet?

2012. máj. 26. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, csak az állatorvosok általában nem szokták megtagadni az altatást, nehogy szegény állattal végül házilag végezzenek. Akkor már jobb neki, ha csendben elszundít...
2012. máj. 26. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen tudom...elvileg, de ahogy az utolsó is írja. Azt hiszem vmi olyan módosítás lesz amivel az állatorvosnak is el kell számolnia. Nem emlékszem, pontosan hogy olvastam, de ha ennél jobb, az már jó. Most a megszületett kölyköt is elaltatják simán, amiért megszületett. Nem tudom, hogy hivatalosan minek nevezik.
2012. máj. 26. 22:19
 13/13 AAArikon válasza:

Sziasztok!

Nekem egy németjuhászom van.

Kb. 3 éves és normális körülmények között tartjuk. Szabadon szaladgálhat az udvaron, ami ugyan nem nagy de legalább nincs megkötve. Soha nem is volt. Rendszeresen viszem ki sétálni. Viszont mostanában fokozatosan megvadult. Amit nem értek, ugyanis sosem bántottuk. A családból leginkább én foglalkozom vele. A többiek régebben is jelezték, hogy morog rájuk és vicsorít , amit nem akartam elhinni. De most már mikor megsimogatnám a fejét is morog. Lassan én félek tőle. Mit lehet ilyenkor tenni? Fogalmam sincs, hogy mi történhetett vele amitől megvadult.

2014. aug. 10. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!