Mi a teendő, a foxink fél a vihartól?
minek kötöd meg?
Te láncon lennél kiszolgáltatva mindennek és jönne a legnagyobb félelmed te is berossálnál és menekülni akarnál! Szegény kutya..
Én ilyenkor biztos beengedném magamhoz a lakásba..
Miért kell szerencsétlent megkötni?
Amúgy be kellene engedni olyankor a házba/garázsba amikor vihar van.
Első válaszoló: köszönöm, a hanglejátszást ki fogom próbálni, mostmár tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Szerintem az enyém sem fogja már megszokni, de hátha.:)
Többiek: Azért kötöm meg, hogy ne tegyen magában kárt az udvarban, ugyanakkor azért, hogy ő se túrjon szét mindent - ugyanis ez volt az egyik feltétele annak, hogy szüleim kutyát engedtek itthonra. Természetesen naponta több órát sétáltatva van, amikor kint vagyunk az udvaron, akkor mindig elengedjük - ez elég sok alkalom, ha azt nézzük, hogy hatan lakunk a házban. Higgyétek el, tök jó dolga van a foxinak. Amint írtam, viharban is elengedem, hogy elbújjon, de rossz nézni, hogy remeg, vacog, és szétcsap mindent. Az enyém sajnos nem elégszik meg azzal, hogy bebújjon egy sötét sarokba.
Szóval az ilyen "Minek kötöd meg?" típusú kommentárokra nem vagyok vevő, mint mondtam: megvan az oka, és ettől a kutya nem érzi háttérbe szorítva magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!