Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Van egy jack russel terrier kutya testvérpárunk. Fiú-lány. A lány kutyus tüzel éppen és a tesója elkapta. Félek, hogy beteg kiskutyák fognak születni? Mit tegyek?2012. máj. 15. 21:25
1/21 anonim válasza:
Vidd el ivartalanítani a szukát!!
2/21 anonim válasza:
Vidd el ivartalanítani, ez az egyetlen megoldás. És akkor garantáltan nem lesz vemhes, de a későbbi ivarszervi problémáktól sem kell tartanotok. Remélem nem ez volt az első tüzelése a szukának!?
3/21 anonim válasza:
csatlakozok az elöttem szólokhoz,nem igaz nem jutott eszedbe hogy ez meg fog történni..
4/21 A kérdező kommentje:
De ez volt az első tüzelése. Nincs kutyának való fogamzásgátló? Az ivartalanítás kicsit sok nekem.
2012. máj. 15. 21:38
5/21 A kérdező kommentje:
Nem jutott eszembe, mert eddig macskáink voltak és az nem ugrotta meg a tüzelő tesóját. Laikus aggyal úgy gondoltam a kutyáknál is így van. Tévedtem.
2012. máj. 15. 21:40
7/21 anonim válasza:
De az a lényeg, hogy NE SZÜLJE MEG a kölyköket!
8/21 anonim válasza:
amúgy meg ha "sok neked", akkor inkább ajándékozd el a kutyát olyannak, akinek van rá kb 10.000 ft-ja...
9/21 anonim válasza:
A fogamzásgátlás megelőzésre van. Ilyenkorra injekció van, de az kb ugyanannyi, mint az ivartalanítás, viszont veszélyes, nem biztos hogy hatásos, és egyszeri alkalomra költesz 20 E forintot, még ivartalanításnál egész életére kerül annyiba.
10/21 anonim válasza:
Miért kellet ennyi ésszel kutyát vállalni? Ráadásul kettőt,és ellenkező neműt. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!