Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kb mennyibe kerül egy berni...

Kb mennyibe kerül egy berni pásztor kölyök?

Figyelt kérdés
?
2009. jún. 29. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
(11:48-as vagyok) Nem hogy 150.000Ft-ot de még többet is megért volna nekem ez a kutya. Mert nem egy kutyát vettem, hanem boldogságot, egy olyan mosolyt amit már egy éve nem láttam, el lehet ezért ítélni, felháborodni, de nekem a testvérem boldogsága többet ér. És most megint jöhet a kioktatás hogy miért kell pont ilyen kutya, de annyira nem érdekel. Nem ismertek ne ítéljetek el!
2009. júl. 1. 08:54
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Én elhiszem,hogy a testvérednek sokat jelent egy ilyen kutya csak azt nem,hogy amíg más állatok menhelyen azt várják,hogy szerető gazdijuk legyen te képes voltál kiadni ennyi pénzt érte.De mindegy te életed te pénzed.Ha már meg van remélem sok örömötök lesz benne!:DAzért ha tudsz egy kis adományt küldhetnél a berni menés alapítványnak!:)A káposzta is megmarad és a kecske is jóllakik.Mit szólsz hozzá?
2009. júl. 1. 12:40
 13/18 A kérdező kommentje:
mindig jönnek a menhelyesek nekem már vannak bernijeim és tenyésztem is a fajtát már jó pár éve csak kíváncsi voltam a többi ember véleményére is mert sokan odajönnek vagy felhívnak hogy kiskutyát szeretnének de nekik drága és inkább megveszik a szaporítóktól 25-30 ezerért dyspláziásan betegen és így (jó esetben) ráköltenek több száz ezer ft-ot az állatorvosnál
2009. júl. 1. 15:15
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
(11:48-as vagyok) Megkérdezhetem mi a kennel neved? Mert mi majd szeretnénk venni a picinknek párt, és kíváncsi vagyok milyen a kennel, és ti mennyiért adjátok őket. Mi anno belefutottunk egy olyan "szaporítóba" amilyenről írtál, csak a mi kutyánk nem Dp-s volt hanem izomsorvadása volt úgy kb 500.000Ft-ot költöttünk rá és a kezeim közt halt meg, ezért nem számított most az ár, csak egészséges legyen jó vérvonallal. Aki mondta hogy a BMCS-t támogassam, ha már ennyi pénzem van, akkor tuti hogy nem fogom, mert számomra nem megfelelő a munkájuk!
2009. júl. 1. 17:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Válaszoltam privátban
2009. júl. 1. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék bernit venni, el tudnád privátban küldeni a kennelneved?
2010. máj. 5. 18:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért fáj egyeseknek, hogy ki mennyit ad ki egy kutyáért? És miért érezzen lelkiismeret furdalást, aki sok pénzért vesz kutyát és nem a menhelyről fogad örökbe? Ő dobta ki őket az utcára, ő kínozta éheztette azokat, amelyek a menhelyekre kerültek? A menhelyi kutya zsákbamacska. Gondolok itt, hogy nem tudni sokszor milyen fajta milyen a jelleme, mire lehet számítani. Még ha fajtatiszta kutyát választunk is, nem tudjuk az előéletét, milyen negatív élmények érték, hogyan reagál bizonyos helyzetekre. Azokat az embereket kellene bántani, akik a menhelyre juttatták őket, mert amikor megszülettek, mindnek volt gazdája. Törvények kellenének, amiket betartatnának a hatóságok és kemény büntetés a felelőtlen állattartóknak. Én is voltam már menhelyen, anyósomnak hoztunk ki egy kutyust. Soha nem megyek azt hiszem ilyen helyre, lelkileg annyira megviselt. Addig a napig csodáltam azokat, akik küzdenek az állatok elaltatása ellen, de ma már nem vagyok arról meggyőződve, hogy egy olyan menhelyen élni, amelyik nem tudja biztosítani az alapvető dolgokat egy kutyának, jobb, mint békésen elaludni. Egy kennelben több kutya is volt, sárban tapostak, látszott a tekintetükön a zavarodottság, némelyikén a beletörődés. Volt olyan, amelyik vadul ugatott, nem mertem volna megtenni vele egy métert sem. Volt olyan, amelyik meg sem mozdult, még csak ránk sem nézett. Ő már megadta magát sorsának. Nem volt rendes házuk, de még fedél sem a fejük felett. Rövid szőrű kicsi kutyák tapostak a sárban. Van amelyik egész életét itt éli le. Milyen élet ez? Nem azok juttatták ide őket, akik 150 ezret is adnak egy kutyáért. Miért nekik kellene helyrehozni, amit más emberek mindenféle büntetés és lelkiismeret nélkül tesznek nap mint nap, és vígan élnek tovább?
2010. nov. 18. 08:39
 18/18 anonim ***** válasza:

(11:58)

Elnézést szeretnék kérni a BMCS-csapatától, nem akartam őket leócsárolni, csupán a düh íratta azokat a mondatokat velem. Tudom mennyit tesznek a kutyákért, és minden tiszteletem az övék. És tudom hogy többet tesznek a kutyákért mint azt bárki gondolná.

Még egyszer sajnálom.

2011. jan. 27. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!