Szerintetek kinek ajándékozzam el? Hova tudnám feltenni, kihirdetni a kutyust? (a többi lent)
A szomszédoktól pár hónapja elhoztunk egy golden kutyust,kan,nekik tovább nem kellett.Eddid elég sok energiát belefektettem a nevelésébe,nem ment,ugyanis 5 éves koráig semennyire sem lett neveleve.Teljesen buta,csak a kajálás érdekli,semmi más.Meg a gyerekeim amikor elvonulnak mellette,akkor van amikor utánnuk kap.Van egy másik goldink,ő egy okos kutyus,teljes szociálizódott.
Kutyasulira nincs pénzem és egyébként elég 1 kutyát tartani,akit oltani,féregteleniteni,tisztán tartani kell.
Miért vállaltad el és fogadtad örökbe, ha nincs hozzá megfelelő időd/energiád/pénzed/tudásod?
Éljen a felelős állattartás, gratulálok Neked és a szomszédodnak is!
Hirdesd meg mindenhol, ahol csak tudod: expressz.hu, kiskutya.hu, bloki.hu, vatera.hu, tesz-vesz.hu, stb...
Légy kreatív, legalább ennyit tegyél meg szerencsétlen kutyáért.
4.
Miért kell bántani? Felellős állattartásról pakolni neki? A saját kutyájával nem volt gond, megpróbálta megnevelni ezt a kutyát, etette, gondozta, nem az ő hibája, hogy egy felnőtt, elhanyagolt kutyával már nem bírt, akinek már berögzült szokásai vannak. Kész élvezet ismeretlenek felett pálcát törni, ugye?
Szerintem belátni, hogy nem megy és új helyet keresni neki a felelős viselkedés, nem pedig hagyni tovább vadulni és veszélyeztetni a gyerekeit. Azt meg nem írta, hogy a kutyára nincs pénze, hanem azt, hogy a kutyasuliba. Ami meg nem ugyanaz, hogy kajára, orvosra nem telik.
De egy bunkó állat vagy te embertelen dög.
A gyerekeire nézve veszélyes lehet, és nem dobta az utcára mint holmi követ, és hagyta sorsára akkor miért lenne felelőtlen állattartó?
Belátni a hibáinkat sokkal nagyobb felelősség, minthogy nem látja be és inkább kidobja valahol.
Szerintem hírdesd meg expresszen, ott szoktak lenni külföldi hírdetések is, vagy plakátold ki a környéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!