A németjuhász magassága mennyire meghatározott, ez alapján lehet tudni, hogy fajtatiszta vagy keverék?
Úgy értem hogy annyi van ami 70 cenis meg 68 centis de ugyan úgy néz ki mint egy németjuhász,de most néztem és a kan kutya és 62 centit ír a wikipédia akkor most ez hogy van?
vagy az is németjuhászok csak nagyobb fajta? Nem értem vagy keverékek csak nem látszódik rajtuk? vagy szaporítótól van és kiüt rajta másik kutya fajta is?
Vagy nem értem segíthetnétek.
Hát nem hiszem, hogy azon a 3-5 centin múlik, hogy jobban bírja az iramot. :-)
Inkább az a baj, hogy a legtöbb NJ gugolva jár. Na azok nem bírják az iramot, az biztos.
Hát az a 3-5 centi kutyáknál nagyon nagy látvány.Nem kötekedni akarok de ha egy 70 centis német juhászt meg egy 65 centis német juhászt egymás mellé állítasz akkor nagy eltérést fogsz látni a 2 kutya közt.
És a munkás németjuhászok pl.Rendőrkutyák 65-centinél nem nagyobbak,és 40 kilonál se lehetnek többek.
De még most se tudom pontosan mért vannak azok a nagyon nagy kutyák..Kiváncsi lennék hogy valakinek van e 70 centi körüli németjuhásza törzskönyvel.
Nekem volt. Határőrségi alomból, TK-s, munkavonalas. Igaz, hogy ez a 80-as évek végén volt.
5 centi mozgásban nem sokat oszt-szoroz. A fizikális állapot a döntő.
Szép kutya lehet!
Én nagyon nem csípem a 60centihez közelítő, guggolós NJ-ket. Az ilyen nagy bestiák tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!