Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A gázspraytől lehet baja egy...

A gázspraytől lehet baja egy kutyának?

Figyelt kérdés

Tegnap este vettem nagymamámnak egy gázsprayt és hazafelé menet a temető mellett mentem el és van egy hely ahol 3-4 kutya van ilyen telep szerűség és mindegyik elkezdett ugatni aztán az egyiknek elszakadt a lánca (vagy valahonnét előrontott) és árkon bokron át ugatva rohant felém 1-2 méterről lefújtam aztán elkezdett vonyítani és az első lábaival a fejét próbálta elérni, messzebbről még visszanéztem és lehajtott fejjel állt az úton.

Megsajnáltam de nem mertem visszamenni mert rohadtul megijedtem.

Lehetett tőle valami komolyabb baja?

2012. máj. 23. 14:09
 1/10 anonim válasza:
100%
Egy időre elveszíthette a látását, de már biztos visszanyerte, ne aggódj :) Csípte, az biztos.
2012. máj. 23. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Pontosan erre való a gázspray hogy a támadót egy rövid időre ártalmatlanítani tudd ameddig el menekülsz, ez az állatokra is így igaz, nem lett baja szerintem már teljesen felépült azóta.
2012. máj. 23. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi baja, ellenben jelentsd be az esetet a rendőrségen, mert az a kutya legközelebb olyan embert fog megtámadni, aki nem tud védekezni.
2012. máj. 23. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, rendbe jön/jött.
2012. máj. 23. 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:
9%

Pont aznap támad meg egy kutya, amikor gázsprayt veszel a nagymamádnak? Miért nem írod az igazat, hogy kipróbáltad egy kutyán?

Egyébként nem lesz semmi baja.

2012. máj. 23. 14:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen elég érdekes,hogy pont akkor támadt rám egy kutya, ennek pedig az az oka,hogy a temető melletti úton mentem ami csak a temető végéig tart tehát senki sem jár arra.

Mivel volt nálam spray gondoltam miért ne menjek arra, bevallom tudtam,hogy ott vannak a kutyák, ezért sem megyek arra sohasem pedig rövidebb.

De azt nem gondoltam,hogy elszöknek és ha azzal a céllal mentem volna oda,hogy egy kutyán kipróbáljam akkor nem írom ki ezt a kérdést...maximum előtte írom ki.

Mr.Gondolatolvasó Ön vesztett, jutalma egy lefelé mutató piros kéz.

Köszönjük,hogy megválaszolta kérdésünket.

2012. máj. 23. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha tényleg így volt, akkor elnézést a feltételezésért.

(Mr.Gondolatolvasó)

2012. máj. 23. 20:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Semmi gond.
2012. máj. 23. 20:43
 9/10 anonim válasza:
Nem hinném hogy baja lessz, mivel a gázsprayk illetve paprikasprayket olyan anyagból csinálják ami hamar természetes és nem okoz sérülést a szemben. Főleg a kutyánál, mivel egy kutyának kicsit erősebb a szeme mint nekünk..
2012. máj. 26. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Maradandó sérülést ugyanúgy nem okoz mint ahogy embernek sem.Csípi erősen , aztán elmúlik .Kutya ellen az egyik legjobb védekezési eszköz a gázpisztoly mellett.
2012. máj. 26. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!