A gázspraytől lehet baja egy kutyának?
Tegnap este vettem nagymamámnak egy gázsprayt és hazafelé menet a temető mellett mentem el és van egy hely ahol 3-4 kutya van ilyen telep szerűség és mindegyik elkezdett ugatni aztán az egyiknek elszakadt a lánca (vagy valahonnét előrontott) és árkon bokron át ugatva rohant felém 1-2 méterről lefújtam aztán elkezdett vonyítani és az első lábaival a fejét próbálta elérni, messzebbről még visszanéztem és lehajtott fejjel állt az úton.
Megsajnáltam de nem mertem visszamenni mert rohadtul megijedtem.
Lehetett tőle valami komolyabb baja?
Pont aznap támad meg egy kutya, amikor gázsprayt veszel a nagymamádnak? Miért nem írod az igazat, hogy kipróbáltad egy kutyán?
Egyébként nem lesz semmi baja.
Igen elég érdekes,hogy pont akkor támadt rám egy kutya, ennek pedig az az oka,hogy a temető melletti úton mentem ami csak a temető végéig tart tehát senki sem jár arra.
Mivel volt nálam spray gondoltam miért ne menjek arra, bevallom tudtam,hogy ott vannak a kutyák, ezért sem megyek arra sohasem pedig rövidebb.
De azt nem gondoltam,hogy elszöknek és ha azzal a céllal mentem volna oda,hogy egy kutyán kipróbáljam akkor nem írom ki ezt a kérdést...maximum előtte írom ki.
Mr.Gondolatolvasó Ön vesztett, jutalma egy lefelé mutató piros kéz.
Köszönjük,hogy megválaszolta kérdésünket.
Ha tényleg így volt, akkor elnézést a feltételezésért.
(Mr.Gondolatolvasó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!