Van-e arra még esély, hogy a 8 hetes ónémetjuhász kutyusomnak leszálljanak a heréi?
Tegnap kapta meg az első hormonkezelést és pénteken jön a második. Ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, örömmel fogadnám!
Igazán jó tenyésztőtől vettük, a rejtettheréjüség nagy valószínűséggel kizárt.
természetesen tisztában vagyok azzal, hogy örökölhetik majd az utódok, de még nem beszélhetünk rejtetthereségről! ha ez viszont beigazolódik akkor nem lesz tenyészkan belőle, nagyon jól tudom, hogy etikátlan lenne.
és persze egyből felhívtam a tenyésztőt is, elmondása szerint minden kölyköt megvizsgáltatott 6 hetes korukba és nem észlelték a problémát.
azért írtam erre a fórumra, hogy hátha kapok valami pozítiv visszaigazolást azoktól, akikkel történt már ilyen és egy kicsit megnyugodhatok.
Lehet, hormon nélkül is lejön az a here. Le lehet hozni kézzel?
Van-e szerződésed a tenyésztővel?
Az orvos rendesen áttapogatta, akkor sajnos még útba se volt lefele a here.
Igen, van szerződésünk. Nem értette, hogy fordulhatott ez elő, természetesen mondta, hogy akkor cseréljük ki, de az már nem lehetséges, annyira a szívünkhöz nőtt.
Előfordul az ilyesmi.
Persze, a szokásos a helyzet...megszerettétek a kiskutyát. Csere helyett nem volt más alternatíva a tenyésztő részéról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!