Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám nyúszít, ha zongorázo...

A kutyám nyúszít, ha zongorázom (? )

Figyelt kérdés
Kinti kutyus, fél éves sincs még. Én kb 10 méterre tőle gyakoroltam zongorán pár napja, és csak a szúnyogháló volt behúzva. Azonnal odaült, és fülelni kezdett. Ahogy játszottam tovább, hevesen döntögette a fejét jobbra-balra :-), aztán nyüszíteni kezdett és toporgott egy helyben. Lehet, hogy zavarja? :-)

2012. máj. 23. 12:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az első vagyok!

Természetesen poénnak szántam a kommentemet, nem akartam a kérdezőt megbántani. Sok sikert kívánok neki a zongorázásban.

2012. máj. 23. 13:40
 12/19 anonim válasza:
A mieink eszeveszett dalba kezdenek, ha jön a zenélő Purinás autó :D
2012. máj. 23. 14:09
 13/19 klopusz ***** válasza:

Első kutyám a szirénázást és a rádióból hangzó déli harangszót "értékelte" hasonlóképpen.

A szirénázást megszokta az évek alatt, de a harangszót nem.

Szegény blöki, már rég nem élt, mikor a család délben még mindig egy emberként ugrott a rádióhoz lekapcsolni azt :-)

2012. máj. 23. 17:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A kutyusod azért nyüszít, mert zavarják a felharmonikus hangok, amiket ő még simán, az ember pedig már rég nem hall meg.
2012. máj. 24. 09:19
 15/19 A kérdező kommentje:

"Az első vagyok!

Természetesen poénnak szántam a kommentemet, nem akartam a kérdezőt megbántani. Sok sikert kívánok neki a zongorázásban."

Egyáltalán nem volt bántó, mivel tényleg poénos volt a kommented :) én csak a túl erőltetett, bunkó hozzászólásokat nem szeretem.

Egyébként ha tényleg arról van szó, hogy zavarja, akkor vigyázni fogok, hogy ne hallja miközben játszom. Van egy benti kutyusom is, ő viszont néha odaül/odafekszik a lábamhoz, és hallgatja. Néha még az ölembe is kéredzkedik. Akkor lehet, hogy ő nem hallja olyan jól? Vagy csak simán szereti hallgatni?

2012. máj. 24. 10:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Az én kutyámat, ha zavar egy hang, akkor ugatja és kimegy a szobából.
2012. máj. 24. 11:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Érdekes...gondolom, ha zavarná nyilván odébb menne. :)
2012. máj. 25. 13:13
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is :)
2012. máj. 25. 13:20
 19/19 Domcsaaaa válasza:
egyértelmüen énekel sok kutya csinálja a miénk ezt csinálta:bekapcsoljuk a telefonon a zenét ő meg elkezd énekelni
2012. máj. 27. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!