Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám megszoktatni a...

Hogyan tudnám megszoktatni a kutyámmal a nyuszit?

Figyelt kérdés
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
2011. ápr. 24. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős, milyen fajta?
2011. ápr. 24. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha valami nem ízlik neki, azt n erőltetsd, te se örülnél ha olyant etetnének veled amit nem szeretsz.
2011. ápr. 24. 21:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Úgy értettem hogy ne bántsa a nyulat....

A kutya 3 éves

2011. ápr. 24. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:
MILYEN FAJTA?
2011. ápr. 24. 23:20
 5/8 A kérdező kommentje:
keverék kutya és házinyúl
2011. ápr. 24. 23:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, a tacskóm állandóan meg akarja fogni a nyuszikat amiket húsvétra kaptam.
2011. ápr. 25. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van nyulam és kutyám is. Először is ott kezdődött, hogy amíg nem lett teljesen kézbentartható a kutya, addig nem hoztam mellé más állatot. Amikor meghoztam a nyulat, egyből rátette a mancsait, szőrét tépi kezdte, de rászóltam, hogy nem szabad. Pár hét alatt megértette, hogy a nyuszi is a család része, nem bánthatja, el kell fogadnia. Ettől függetlenül kettesben nem hagynám őket.. Neveld meg a kutyádat, a helytelen viselkedésért szidd le. Majd megszokja a nyulakat.
2011. ápr. 25. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
egybe kutya és nyúl is, milyen lehet??
2011. ápr. 25. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!