Meg fogja enni?
Figyelt kérdés
Nekem van most egy 5 hónapos "kis kutyám" elég rossz,de gondolom azért,mert kicsi.Most fogok kapni egy ujabb kis kutyát az a kutya csak pár hetes,és nagyon félek,hogy meg eszi a nagyobb...2012. máj. 23. 00:01
1/4 anonim válasza:
figyelj rá akkor jobban, én mindig akartam egy kutyát akiről majdnem a kezdetektől fogva gondoskodhatok és mindig úgy képzeltem el, hogy egy plusz zsebet varratnék a ruhámra és ott cipelném. (onnan biztos nem enné meg senki)
egyébként nem hiszem, hogy megenné.
2/4 anonim válasza:
A jelenlegi kutyád kölyök. A kölykök általában " rosszak" . Azért van a gazdájuk, hogy nevelje.
Az új kiskutyát pedig nem fogja megenni, ha nem engeded neki, hogy durván bánjon vele. A picinek sokkal több pihenésre, alvásra lesz szüksége. Ezt vedd figyelembe. Ne engedd, hogy a nagyobbtól ne tudjon aludni, elvonulni.
Két fiatal kutya igen gyorsan összeszokik.
3/4 anonim válasza:
kölyök szóval most neveld meg h ne legyen rossz!:D de nyugod meg nem fogja megenni :D:D csak figyelj rájuk!:D
4/4 anonim válasza:
Szerintem is meg fogja enni, sajnos a 6 hónaposnál fiatalabb kutyák minden más kölyköt megesznek...
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!