Nagyon fontos, Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kutyám 3 órája rosszul érzi magát, nem hajlandó mászkálni és levegőt is furán vesz. Felemeli a fejét, tátva van a szája és mint egy hal csak tátog és szuszog, nem tudom mit tegyek, mert az ügyeletes állatorvos az messze van és nem tudunk mivel odamenni. aki tud légysziles adjon tanácsot!2012. máj. 22. 21:17
11/15 anonim válasza:
Szegény kutyus. Tátogott, szuszogott, nehezen vett levegőt, nos, a fulladásos halál nem túl kellemes. Reméljük tényleg "csak elaludt". Most akkor 6 vagy 8 éves volt a kutyus? Mindegy is, ha időben orvoshoz jut, még élhetett volna 6 évet minimum. Ilyenkor örülök, hogy nem vagyok kutya, Isten ments, hogy kutyaként éljek ilyen emberekkel, akik hagynak megfulladni. (a kérdező szüleiről beszélek, akiknek hiába szólt a kérdező, hogy orvos kellene).
12/15 anonim válasza:
istenem részvétem..szegény kutyus..bird ki te is!! :\
13/15 A kérdező kommentje:
teljesen ki voltam mikor írtam ezeket, 8 éves lett volna jövőhéten.Idén már elvesztette a mamámat és a papámat 2 nap alatt..most a kutyusomat:/ nem könnyű. És én is csak arra tudok gondolni, hogy mi lett volna HA...én hiába mondtam:( olyan békésen aludt mellettem..mintha tényleg csak aludna.
2012. máj. 23. 16:32
14/15 anonim válasza:
Uh elhiszem (utolsó vagyok) kitartás! :\ én is vesztettem már el kutyusomat..igaz nem úgy hogy mellettem aludt el..örökre...de elvitték tőlem..minden kutyámat..többször volt, mindig elvitték..és még egyszer részvétem..:s
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :/
2012. máj. 23. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!