Arra lennék kíváncsi hogy akinek több fajta kutyája volt melyik vált be neki jobban,köszi előre is.
2012. máj. 22. 17:04
1/10 anonim válasza:
Nekem most egy 1 éves spánielem van,ő a második kutyám és előtte is spánielem volt.
2012. máj. 22. 17:13
2/10 anonim válasza:
nem tom milyen kutyát szeretnél de szerintem ne vizslával kezdj mert 1/1,5 év elég nehéz velük kutya suli stb
2012. máj. 22. 17:30
3/10 anonim válasza:
volt egy havanese-ünk..
most van egy bichon frise és egy havanese kölykünk :)
nekem nagyon tetszik a havanese és a frise jelleme, gyorsan tanulnak ,barátságosak :)
2012. máj. 22. 18:00
4/10 anonim válasza:
Spánielek!Két fiú van most,és előtte is volt már.A fajtát,nagyon szeretem és általában a vadász kutyák szerintem,jó társak!
2012. máj. 22. 18:29
5/10 A kérdező kommentje:
értem köszi,nekem nagyobb kutyák tetszenek minimum 65 cm mar és vagy 35 kg...
2012. máj. 22. 18:42
6/10 anonim válasza:
Nekünk Kuvaszunk van + lesz egy amstaff!
2012. máj. 22. 19:30
7/10 anonim válasza:
nekünk egy kuvasz mixünk, egy bernàthegyi-golden retriever keverék ès egy palota pincsink van.
én inkább a volt goldink és a bernáthegyinket imádtam nagyon társaim voltak de sajnos 2 hónap alatt elvesztettem őket.:'(
viszont a nem kivánt, felelőtlenségből lett egyetlen kiskutyájuk most is megvan és igaz bűntudatunk van a kölyök miatt mègis mintha a családunkra lenne szabva. :)
2012. máj. 22. 19:39
8/10 anonim válasza:
nekem dobermanom van és volt egy pulim! A doberman sokkal okosabb, gyorsabban tanul, nagyon hűséges és soha nem támad, a veszélyt megérzi, és a közhiedelemmel ellentétben nem vad egyáltalán, a vágott füle miatt tűnik vadnak, jó házörző és a betörőt biztos meg is harapná, de nagyon okos és a gyerekeket is szereti! Megbízható, de mint minden kutyát nevelni kell, mert a fejedre nő ha nem teszed!
2012. máj. 22. 20:08
9/10 anonim válasza:
francia.Bulldog
2012. máj. 22. 20:31
10/10 klopusz válasza:
Első kutyám kölyökként hozzám került magyar agár - németjuhász keverék volt.
Másodiknak golden retrievert vettem és egy kölykét megtartottam.
Jelenleg - előző gazdájának nem kellő - berni pásztor - skót juhász mixünk van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!