Házőrző kutyákat tudnátok nekem felsorolni?
Amúgy azt nem értem, hogy a dobermannra mért mondjátok hogy megfagy? Szerintetek a II. világháborúban ruhában voltak az őrkutyák Németországban? A rotweiller a másik fele. Persze én most a teljesen jó vérvonalról beszélek, nem pedig az olyanokról akik már össze vannak keverve mindenfélékkel, és észnélkül pároztatták őket.
Én még a malinoist is javasolnám, de lehet csak azért mert nekem egy malinois az álmom. :D
Ilyen kau meg közép ázsiai juhászkutyát ne vegyél.
Nyáron annyira lomhák hogy egész nap alszanak,meg nem őrkutyáknak valóak attól nagy nem biztos hogy erős
15:56-os! Anno a rotim valahogy "nem vette észre" h kőkemény tél van és alig-alig ment be az óljába, pedig neki is a korábban már említett kétkamrás ólja volt, hiperszuper szigeteléssel (volt h én is bemásztam mellé :D).
Kérdező, ha a roti az álmod, a pénz nem akadály, akkor hajrá :) De nagyon gondosan válaszd meg a kennelt, ma már alig van diszplázia mentes, jó, kemény felépítésű roti :S
Little Red:
A roti meglepően jól bírja a hideget, -8-10 fokig bírja. Utána viszont már csakis a hosszú szőrűek azok, akik sérülés és a hideg miatti figyelemkiesés nélkül tudnak őrizni. Ott, ahol pásztorkutyák vígan, kutyaház nélkül elvannak, egy roti reggelre halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!