Melyek a legjobb családi kutyák?
Kerestem már neten is a választ erre, de több helyen láttam, hogy vizsla áll a 3. helyen a felsorolásban és azzal nem igazán értek egyet. Nem azért, mert nem szeretné a gyerekeket (ezt nem is tudom mennyire igaz), hanem mert egy vadász kutyát nem igazán tudok elképzelni gyerekek mellé. Lehet ez az én hiányosságom, de kíváncsi lennék, hogy ki hogy gondolja.
Egyelőre nincs gyerekünk, de úgy tervezzük, hogy családi házba költözünk és 3 gyerekünk lesz. Eddig úgy gondoltuk, hogy a golden retriever a tökéletes kutya, de olyan sokan írták/mondták, hogy nagyon sokat kell vele foglalkozni (nehéz lemozgatni), hogy elbizonytalanodtam. Ne értsetek félre, most is van egy havanese kutyánk és természetes, hogy egy kutyával foglalkozni kell, de ha NEHÉZ lemozgatni akkor a gyerekek mellett nem tudom, hogy ez mennyire lesz kivitelezhető. Szóval ti milyen fajtát ajánlanátok ilyen körülmények közé?
A kuvasz családi kutyának nagyon ajánlom kis gyerek mellé nyugodtan lehet mert a kisgyerekeket nagyon szereti és az élete árán is megvédi!
Tudom mert nekünk is volt kuvaszunk velem nőtt fel még a családban is megvédett akárkitől! csak ajánlani tudom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!